Nederlandse ONE Championship vechters voorlopig buitenspel Nieuws
Nieuws

Nederlandse ONE Championship vechters voorlopig buitenspel

Nederlandse ONE Championship vechters voorlopig buitenspel
Nederlandse ONE Championship vechters voorlopig buitenspel

Het ziet er voorlopig naar uit dat de Nederlandse kickboksers en MMA-vechters bij ONE Championship aan de kant staan. De organisatie zet noodgedwongen lokale vechters in.

De vechtsport wereld is hard geraakt door de coronapandemie. Grote vechtsport organisaties vertonen tekenen van problemen en GLORY Kickboxing staat op de rand van de afgrond. Ook concurrent ONE Championship heeft te kampen met problemen, maar lijkt het financieel nog wel op orde te hebben.

Recentelijk haalde ONE nog 70 miljoen op, maar moest daar wel een groot deel van haar personeel ontslaan. ONE had daar een oplossing voor door alle losse contract werkers variërend van de popcorn verkoper tot de toilet juffrouw aan de kant te zetten. Het top personeel bleef in dienst.

Onzekerheid

Maandag maakte ONE negen events bekend naast ONE: No Surrender, op 31 juli in Bangkok, Thailand. De aangekondigde events variëren van 14 augustus tot 30 oktober, locaties nog onbekend. Echter is het onzeker of er Nederlandse vechters zullen aantreden.

Nederlandse ONE Championship vechters voorlopig buitenspel

One Championship heeft een groot aantal Nederlanders onder contract, en voegde er recent nog een aantal toe zoals Tayfun Ozcan, Murat Aygun en Ismael Londt. Op twitter melde ONE FC Baas Chatri Sityodtong dat er voorlopig alleen lokale Aziatische vechters op de events zullen staan. Dit door de reis beperkingen vanwege het coronavirus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws