Nederlandse kickboks strijd in Moldavië, Esma Hasshass vs Feride Kirat Nieuws
Nieuws

Nederlandse kickboks strijd in Moldavië, Esma Hasshass vs Feride Kirat

Nederlandse kickboks strijd in Moldavië, Esma Hasshass vs Feride Kirat

Nederlandse kickboks strijd in Moldavië, Esma Hasshass vs Feride Kirat

Ongeluk

Echter gooide een ernstig auto-ongeluk roet in het eten van de jonge vechter, en moest zijn een ander gevecht aan gaan buiten de ring. Zij liet zich echter niet uit het veld slaan en werkte flink aan haar herstel. In een interview met VICE vertelde zij eerder dit jaar over deze levens veranderende ervaring.

Titel

Op 6 oktober staat zij in Moldavië (een land waar zij eerder vocht op KOK voor de wereldtitel, die zij helaas aan haar neus voorbij zag gaan) in de ring. Dit keer op het “Fortune Favors the Brave” gala van de FEA Organisatie in Chisinau de hoofdstad van Moldavië. Zij zal daar de Turks-Nederlandse Feride Kirat treffen een pittige tegenstander met zowel een Muay Thai als kickboks achtergrond.

Geliefd

Een Nederlands onderonsje dus in Moldavië, overigens gebeurt het vaker dat Nederlandse kickboksers in het buitenland tegenover elkaar komen te staan. Ook Kirat vecht bij KOK Fights, overigens zijn de Nederlandse vechters zeer geliefd in het buitenland. Een stevige partij dus voor Hasshass en Kirat die beiden gebrand zullen zijn op een overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws