Nederlandse kickboks strijd in Moldavië, Esma Hasshass vs Feride Kirat – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nederlandse kickboks strijd in Moldavië, Esma Hasshass vs Feride Kirat

Nederlandse kickboks strijd in Moldavië, Esma Hasshass vs Feride Kirat

Binnenkort staat ze weer in de ring, Esma Hasshass van Hemmers Gym. In 2016 op achttienjarige leeftijd debuteerde zijn bij GLORY, waar zij een inval partij vocht tegen Tiffany van Soest en haar toekomst bij een de grootste kickboks organisatie leek in het verschiet te liggen.

Nederlandse kickboks strijd in Moldavië Esma Hasshass vs Feride Kirat

Ongeluk

Echter gooide een ernstig auto-ongeluk roet in het eten van de jonge vechter, en moest zijn een ander gevecht aan gaan buiten de ring. Zij liet zich echter niet uit het veld slaan en werkte flink aan haar herstel. In een interview met VICE vertelde zij eerder dit jaar over deze levens veranderende ervaring.

Titel

Op 6 oktober staat zij in Moldavië (een land waar zij eerder vocht op KOK voor de wereldtitel, die zij helaas aan haar neus voorbij zag gaan) in de ring. Dit keer op het “Fortune Favors the Brave” gala van de FEA Organisatie in Chisinau de hoofdstad van Moldavië. Zij zal daar de Turks-Nederlandse Feride Kirat treffen een pittige tegenstander met zowel een Muay Thai als kickboks achtergrond.

Geliefd

Een Nederlands onderonsje dus in Moldavië, overigens gebeurt het vaker dat Nederlandse kickboksers in het buitenland tegenover elkaar komen te staan. Ook Kirat vecht bij KOK Fights, overigens zijn de Nederlandse vechters zeer geliefd in het buitenland. Een stevige partij dus voor Hasshass en Kirat die beiden gebrand zullen zijn op een overwinning.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page