Nederlandse kickboks & MMA organisatie van start in Canada Nieuws
Nieuws

Nederlandse kickboks & MMA organisatie van start in Canada

Nederlandse kickboks & MMA organisatie van start in Canada
Nederlandse kickboks & MMA organisatie van start in Canada

De Nederlandse kickboks en MMA organisatie Enfusion kondigde recentelijk plannen aan voor evenementen in Montreal, Canada.

Enfusion is zo stilletjes aan flink aan het groeien, met vooral een groot aantal events in Nederland en Europa, slaat de organisatie nu haar vleugels uit naar Canada. Enfusion werkt dit jaar samen met lokale promotor Silvertooth Promotions voor vier evenementen in het land.

"Enfusion- en Silvertooth-promoties werken momenteel samen om jeugd- en amateurtalenten op te bouwen in de richting van hun doel om een ​​professionele atleet te worden in de kickboxing- of MMA-wereld. Met groot succes gaan we vooruit in onze samenwerking om atleten te integreren in de volgende fase van hun ontwikkeling, "aldus de aankondiging van Enfusion.

In 2019 begonnen de twee bedrijven hun samenwerking

"Montreal staat bekend als een van de beste locaties voor atleten om hun vaardigheden in de vechtwereld onder de aandacht te brengen en we hopen dat deze combinatie van onze twee organisaties een geweldige basis biedt voor atleten en fans om van te genieten."

De weg naar Enfusion begint dit jaar op 22 februari vanuit het Bain Mathieu-centrum, met een zwaargewicht toernooi voor 4 man. plus een top line-up van lokaal talent. Op op 2 mei, 3 oktober en 28 november zullen er nog een aantal events volgen. Enfusion staat bekend om talenten een groot podium te geven en heeft bewezen grote kampioenen hierdoor voort te brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws