Nederlands Muaythai talent Brown Pinas pakt zege op MX Extreme Thailand Nieuws
Nieuws

Nederlands Muaythai talent Brown Pinas pakt zege op MX Extreme Thailand

Nederlands Muaythai talent Brown Pinas pakt zege op MX Extreme Thailand

Nederlands Muaythai talent Brown Pinas pakt zege op MX Extreme Thailand

Dutch style fighting blijft imponeren

Brown wist ons te melden dat hij afgelopen vrijdag (11 mei) vocht ik op het MX extreme evenement in Bangkok en vertelde ons: "Mx extreme is Full muaythai met 4oz mma handschoenen, harde klappen en weinig dekking! Alles is 1 punt trappen,stoten, ellebogen en knieën. Het evenement was live op channel One 31 ( populaire Thaise tv zender met miljoenen kijkers ). Ik vocht tegen een ervaren nak muay met 90+ wedstrijden. Hij stond southpow en trapte erg goed op me arm maar ik bleef goed counteren met boks combinaties en lowkicks aan de binnenkant. Eind tweede ronde sloeg ik hem aan maar kon ik het net niet afmaken omdat de bel ging. Toen begin derde ronde sloeg ik hem neer na 20 seconde, hij stond op en kwam weer terug maar na een harde rechter opstoot waar hij in liep was het voorbij!"

Blijf dit soort talenten volgen

Houdt vechters zoals Brown in de gaten, want de echte diamanten onder de vechters zien wij dus niet alleen op de meer bekende events maar vechten vaak buiten ons directe zichtveld. Dit soort vechters hebben de potentie, kennis en kunnen in huis om net zo groot te worden als een wijlen Ramon Dekkers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws