Nederlands Muaythai talent Brown Pinas pakt zege op MX Extreme Thailand - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nederlands Muaythai talent Brown Pinas pakt zege op MX Extreme Thailand

Nederlands Muaythai talent Brown Pinas pakt zege op MX Extreme Thailand

Dat ons land nog steeds top talent voortbrengt op het gebied van kickboksen en Thaiboksen is geen geheim, dat er wereldwijd getalenteerde vechters zeges pakken helaas wel. Wij lezen er te weinig over of sommige media collega’s zien het over het hoofd of vinden het simpelweg niet interessant genoeg om te vermelden. Wij denken daar anders over sterker nog wij krijgen vaak zelf berichten van vechters die ons hun overwinningen mailen, zo ook Brown Pinas een top A-Klasse vechter die onder contract staat bij Phukettopteam in Phuket Thailand.

Nederlands Muaythai talent Brown Pinas pakt zege op MX Extreme Thailand

Dutch style fighting blijft imponeren

Brown wist ons te melden dat hij afgelopen vrijdag (11 mei) vocht ik op het MX extreme evenement in Bangkok en vertelde ons: “Mx extreme is Full muaythai met 4oz mma handschoenen, harde klappen en weinig dekking! Alles is 1 punt trappen,stoten, ellebogen en knieën. Het evenement was live op channel One 31 ( populaire Thaise tv zender met miljoenen kijkers ). Ik vocht tegen een ervaren nak muay met 90+ wedstrijden. Hij stond southpow en trapte erg goed op me arm maar ik bleef goed counteren met boks combinaties en lowkicks aan de binnenkant. Eind tweede ronde sloeg ik hem aan maar kon ik het net niet afmaken omdat de bel ging. Toen begin derde ronde sloeg ik hem neer na 20 seconde, hij stond op en kwam weer terug maar na een harde rechter opstoot waar hij in liep was het voorbij!”

Blijf dit soort talenten volgen

Houdt vechters zoals Brown in de gaten, want de echte diamanten onder de vechters zien wij dus niet alleen op de meer bekende events maar vechten vaak buiten ons directe zichtveld. Dit soort vechters hebben de potentie, kennis en kunnen in huis om net zo groot te worden als een wijlen Ramon Dekkers.

Bekijk ook

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page