Nederlands Muay Thai talent Brown Pinas de ring in bij ONE Championship - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nederlands Muay Thai talent Brown Pinas de ring in bij ONE Championship

Nederlands Muay Thai talent Brown Pinas de ring in bij ONE Championship

ONE Championship zal zijn grootste blockbuster tot nu toe organiseren op 27 juli aanstaande in de Manila’s Mall of Asia Arena op de Filippijnen, met een Nederlands Muay Thai talent op de vechtkaart, namelijk  Brown Pinas. Voor wie Pinas niet kennen hij vecht al geruime tijd in Azie, wellicht zien en horen wij niet veel over hem hier in Nederland maar hij is een waar talent en komt nu uit bij ONE Championship.

Hij zal tijdens ONE: REIGN OF KINGS in de ring staan tegen Chamuaktong in een catchweight (68KG) partij. Nodeloos te zeggen dat dit een topkans is voor de Nederlander. Overigens heeft ONE een hele batterij aan Nederlandse vechtsporters binnen gehaald, die al zeer succesvol zij geweest in korte tijd.

Grote namen op de fightcard

In een epische hoofdpartij probeert ONE World Champion Martin Nguyen een historische derde titel te veroveren, het ONE Interim Bantamweight World Championship tegen de Filippijnse held Kevin Belingon. Met twee ongelooflijke knock-out vechters die strijden om de beste bantamweight-vechtkunstenaar ter wereld te worden, is een spectaculaire show vrijwel gegarandeerd.

ONE: REIGN OF KINGS zal ook cruciale match-ups zien tussen top lichtgewicht kanshebbers en voormalige wereldkampioenen. In het co-main event strijdt de Thaise ster Shannon Wiratchai tegen de legendarische veteraan Shinya Aoki, terwijl het Filippijnse icoon Eduard Folayang eerder in het event de ongeslagen Aziz Pahrudinov aanpakt.

Afscheidswedstrijd

Plus, in een speciale showcase, nemen twee legendes het tegen elkaar op in een afscheidswedstrijd tussen BJJ-meester Renzo Gracie en Pancrase twee divisie kampioen Yuki Kondo. Ze zullen worden toegevoegd op de met sterren bezaaide kaart door verschillende van ’s werelds beste krijgskunstenaars zoals Garry Tonon, Joshua Pacio, Pongsiri Mitsatit en Stefer Rahardian, kortom een event om niet te missen en gratis te zien via de ONE App.

Bekijk ook

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page