Nederlands Kyokushin karateteam naar EK in Istanbul Nieuws
Nieuws

Nederlands Kyokushin karateteam naar EK in Istanbul

Nederlands Kyokushin karateteam naar EK in Istanbul
Nederlands Kyokushin karateteam naar EK in Istanbul

Op 25 maart a.s. reist de NKA/IFK af naar Istanbul met 26 vechters, 4 coaches en 5 scheidsrechters voor het Europese Kampioenschap Kyokushin karate.

Aan het EK, dat word georganiseerd door IFK Turkije van 26 tot en met 30 maart, doen meer dan 850 deelnemers mee. Het Nederlands team traint sinds eind vorig jaar zo’n 2 a 3 keer per week en bestaat uit junioren, cadetten en volwassenen.

Acties

Er is hard gewerkt om het Nederlandse team te vormen zowel door de karateka's als de coaches. Het team wordt ondersteunt en is er geld ingezameld om aan het toernooi deelt kunnen nemen onder andere via de bond die enkele acties heeft opgezet. Ook de deelnemers zelf hebben zich ingezet om financiën binnen te halen.

Zo werd er een verkoop actie gestart waar chocoladerepen, sleutelhangers en armbandjes werden verkocht de trainingspakken zijn gefinancierd door een sponsor en hebben anderen bijgedragen door geld te geven. Het team is deze dan ook zeer dankbaar en kijkt uit naar het toernooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws