Nederlands jeugd Muay Thai talent Quinn schittert in Engeland Nieuws
Nieuws

Nederlands jeugd Muay Thai talent Quinn schittert in Engeland

Nederlands jeugd Muay Thai talent Quinn schittert in Engeland

Quinn links op de foto
Quinn links op de foto

Groot aantal Muay Thai als Kick Boxing-categorieën

Het toernooi bevat zowel Muay Thai als Kick Boxing-categorieën met divisies voor kinderen (5-14 jaar), junioren (15-17 jaar) en volwassenen (18-35 jaar). Met de Open kunnen amateurstrijders van alle niveaus en ambities samenkomen om hun Muay Thai-vaardigheden in de ring op de proef te stellen met een kans op glorie.

Nederlands succes

Quinn vocht een toernooi van 2 wedstrijden van 5x1 op Muay thai regels. Zijn eerste wedstrijd was tegen Finn van de Lumpini gym uit Engeland en zijn 2e wedstrijd tegen Jay van lumpini gym. Hij wist beide wedstrijden duidelijk te winnen. De Nederlandse kids zijn vaker succesvol op dit soort wedstrijden en trainen er dan ook hard voor.

Toernooi doet meerdere landen aan

YOKKAO is van plan het Open Wereldwijd naar verschillende landen te brengen met winnaars uit elke categorie die in aanmerking komen voor de YOKKAO Wereldfinale. De winnaars van de Opens komen samen om te bepalen wie de YOKKAO Kid, Junior en Amateur World Champions worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws