Nederlander in 1 Miljoen euro MMA-toernooi! Melvin van Suijdam gaat ervoor Nieuws
Nieuws

Nederlander in 1 Miljoen euro MMA-toernooi! Melvin van Suijdam gaat ervoor

Nederlander in 1 Miljoen euro MMA-toernooi! Melvin van Suijdam gaat ervoor

Melvin van Suijdam de LFL-kampioen zal Nederland vertegenwoordigen in het € 1 miljoen OKTAGON Tipsport Gamechanger weltergewicht toernooi. Op 4 maart zal de Nederlander in actie komen.

LFL Kampioen Van Suijdam wil het opnemen tegen de besten van OKTAGON MMA en bewijzen dat hij kan concurreren met de besten van Europa. Aan het Tipsport Gamechanger weltergewicht toernooi zullen 16 atleten deelnemen van over de hele wereld. Deze strijden om een deel van € 1 miljoen toernooi prijzengeld dat nog nooit eerder is gezien in de Europese MMA.

Uniek concept

Tipsport Gamechanger zal in totaal op vijf verschillende evenementen plaatsvinden. De hele openingsronde begint tijdens één show begin 2023 en daarna zullen de kwartfinales plaatsvinden op twee evenementen. Een in Tsjechië en de andere in Duitsland.

De match-ups in de openingsronde worden beslist door OKTAGON MMA en vervolgens worden de vechters die doorgaan van 1 naar 8 geplaatst volgens de ranglijst van de organisatie. De atleten kiezen vervolgens zelf tegen wie ze het in de kwartfinales willen opnemen, zodat de deelnemers een rol spelen bij het kiezen van hun route door het toernooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws