'Nazi' Kanye West gaat klappen krijgen van Joodse UFC-vechter Nieuws
Nieuws

'Nazi' Kanye West gaat klappen krijgen van Joodse UFC-vechter

'Nazi' Kanye West gaat klappen krijgen van Joodse UFC-vechter

Joodse UFC-vechter Natan Levy stuurt ijskoude waarschuwing naar 'Nazi' Kanye West vanwege diens antisemitische opmerkingen. Als het aan Levy ligt komt Ye even langs en maken ze de zaak af.

UFC-lichtgewicht Natan Levy stuurde de waarschuwing naar Kanye West na zijn overwinning op Genaro Valdez bij UFC Orlando eerder vandaag. Levy ging achter West aan vanwege de recente antisemitische opmerkingen van de rapper.

Levy is trots op zijn afkomst en beloofde te blijven vechten voor zijn volk, zowel binnen als buiten de achthoek. 'Lethal' koestert echter geen haat, omdat hij vindt dat het leven daarvoor te kort is. De 31-jarige vertelde de media tijdens UFC Orlando dat Ye maar eens langs moest komen.

Antisemitische opmerkingen van Kanye West

Kanye West sloot zich onlangs aan bij de extreemrechtse complot theoreticus Alex Jones op zijn outlet 'Infowars', waar de rapper zijn liefde voor 'nazi's' en Adolf Hitler uitte. "Ik zie goede dingen over Hitler. Ieder mens heeft waarde die hij ter tafel heeft gebracht, vooral Hitler. Ik mag Hitler", verklaarde Ye.

Bovendien bespotte West Likud-leider Benjamin Netanyahu, die na de recente verkiezingen klaar lijkt te zijn om de macht in Israël te heroveren. 'Ye' werd later die avond ook geschorst op Twitter nadat hij een afbeelding van een 'Swastika' had gepost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws