Video: Nawal el Amouri de 11 jarige kickboks vechtmachine! Nieuws
Nieuws

Video: Nawal el Amouri de 11 jarige kickboks vechtmachine!

Video: Nawal el Amouri de 11 jarige kickboks vechtmachine!

Zij is pas 11 jaar maar traint nu al met wereldkampioenen als Georgina van der Linden!

De jongedame is heel hard op weg om een grote naam te worden in het kickboksen en Muay Thai, op haar jonge leeftijd is zij al K1 kampioen in de -32 kilo klasse, en Muay Thai kampioen in de -38 kilo klasse. Wij mogen wel zeggen een top prestatie voor zo'n jonge vechter.

Pas drie jaar actief in het kickboksen

Nawal is pas 3 jaar geleden begonnen met kickboksen, en nu zet zij al top prestaties neer, "ik weet niet, ik train gewoon hard, en ik dacht dat ik het wel zou kunnen", zegt zij. En dat is niet overdreven en mooi om te zien dat jeugdige vechtsporters al zo begaan zijn met de sport. Dat belooft wat voor de toekomst. "Bij dansen kan ik niet genoeg energie kwijt, en bij kickboksen wel", zegt zij aansluitend.

Trainen met de wereldkampioen

Nawal traint onder andere met Georgina van der Linden, zelf een van Nederlands veelbelovendste kickboks en Muay Thai talenten. Het is goed om te zien dat een groot talent als Georgina, jonge vechters zoals Nawal helpen verder te groeien. Wij gaan nog veel van dit jonge talent zien de aankomende tijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws