Nate Diaz dit voorjaar terug in de UFC kooi voor titelgevecht? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nate Diaz dit voorjaar terug in de UFC kooi voor titelgevecht?

Nate Diaz dit voorjaar terug in de UFC kooi voor titelgevecht?

Ik ben het zat om te wachten en te gaan vechten, er is geen flikker aan in de UFC op het moment.

Aldus Nate Diaz in een post op zijn Instagram account, de beruchte MMA vechter is het klaarblijkelijk zat om niks te doen en is klaar om de kooi in te gaan. Diaz die een record houdt van 20-11-0 verwijst naar zichzelf als de enige echte kampioen. Als hij op korte termijn terug komt kan dat een schok veroorzaken in de UFC lichtgewicht divisie, die nu op zijn zachtst gezegd aardig verwarrend is voor velen.

Komt Nate Diaz terug in april of mei?

McGregor (21-3 MMA, 9-1 UFC) blijft de kampioen, ondanks het feit dat hij geen MMA gevecht geleverd heeft sinds hij de titel won in november 2016. Hij is niet van plan om tot de de herft te gaan vechten, volgens UFC-president Dana White, die weigert McGregor te strippenvan de titel, zelfs terwijl hij aangeeft dat kampioen Tony Ferguson (23-3 MMA, 13-1 UFC) en Khabib Nurmagomedov (25-0 MMA, 9-0 UFC) zullen vechten voor de “echte” titel op 7 april bij UFC 223.

Markeert UFC 223 dan de terugkeer van Diaz

De recente opmerkingen van Diaz over zijn vechttoekomst kwamen eerder deze maand al naar buiten via een Instagram-post waarin hij zichzelf ‘terug in actie’ verklaarde. Diaz heeft zijn verlangen naar een McGregor-trilogie uitgesproken nadat de twee elkaar voor het laatst zagen.. Meest recent, Diaz was gekoppeld aan een mogelijke match tegen kampioen weltergewicht Tyron Woodley, hoewel niets in de buurt van officieel te worden geboekt. Zal UFC 223 dan wellicht nog een extra headliner krijgen?

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page