Nasty! Vechtersbaas poept in broek bij knokpartij | video Nieuws
Nieuws

Nasty! Vechtersbaas poept in broek bij knokpartij | video

Nasty! Vechtersbaas poept in broek bij knokpartij | video

Letterlijk in je broek poepen uit vrees voor je tegenstander krijgt een heel andere betekenis als het ook daadwerkelijk gebeurt. Het overkwam een jongen die in gevecht raakte met zijn rivaal.

Nu hebben we al veel gezien in het vechten maar letterlijk een Doo Doo doen terwijl je aan het vechten bent slaat alles. Maar hoe houdt je het op als je eigenlijk naar het toilet moet en iemand wil met je vechten.

Gebeurt wel vaker

Niet dus, de jongen in de video kon het niet meer inhouden en liet wat los. Hij staat gelukkig niet alleen want op prof vechters kan het overkomen zoals MMA-vechter Travis Wolford die tijdens een wedstrijd in West Virginia een erg gênant moment beleefde.

Hij kreeg alleen een pak slaag, maar poepte ook nog eens zijn broek vol, Tja....

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws