Nare verassing: Ex-wereldkampioen boksen Ricky Hatton in tranen Nieuws
Nieuws

Nare verassing: Ex-wereldkampioen boksen Ricky Hatton in tranen

Nare verassing: Ex-wereldkampioen boksen Ricky Hatton in tranen
Nare verassing: Ex-wereldkampioen boksen Ricky Hatton in tranen

Ricky ‘The Hitman’ Hatton (40) zal zich de volgende keer wel bedenken als hij gaat stappen op vakantie.

Tijdens zijn vakantie op het Griekse eiland Mykonos, dacht Hatton zorgeloos te kunnen dineren alvorens een stap avondje af te gaan. Hatton die wel van een lekker stuk vlees houdt bestelde een steak, maar niet zomaar een. Het bleek namelijk een "kobe steak' te zijn van maar liefst €920,00.

Ook was de begeleidende drank bij het diner niet echt goedkoop te noemen want het totaal bedrag van het dineetje kwam maar liefst uit op een luttele €1.927,00. In eerste instantie was Hatton het hoge bedrag niet opgevallen, maar toen hij daags na het verorberen van de lekkernijen de rekening wilde betalen, kreeg hij volgens eigen zeggen haast een hartverzakking.

Beter opletten

“Ik ben net wakker geworden in een plas van tranen” zo liet Hatton via de sociale media weten. De bokser deelde via zijn profiel een foto van de rekening, en zei onder andere dat hij ‘per ongeluk’ een steak van 920 euro had besteld. Dit krijg je dus als je een vette en hebzuchtige sukkel bent”, zegt Hatton dan ook.

Het restaurant claimt dat de rekening wel degelijk echt is, maar dat hen niets verweten kan worden. “Hatton was zelf fout en had het menu beter moeten lezen. Door het voorval te delen via sociale media lijkt het alsof hij het niet echt erg vindt." Hatton betaalde de rekening, maar zal zijn vakantie nog lang heugen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws