Naar de HAAIEN: UFC’er Woodley blijkt bangerik – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Naar de HAAIEN: UFC’er Woodley blijkt bangerik

Naar de HAAIEN: UFC’er Woodley blijkt bangerik

Naar de HAAIEN: UFC'er Woodley blijkt bangerik

Tyron Woodley, de voormalige UFC-kampioen weltergewicht is in de MMA-kooi onverschrokken. Echter in het water blijkt hij minder een held, zeker als hij door haaien geteisterde wateren binnengaat. Maar wie zou er dan niet terugschrikken?

Op vakantie in Hawaii bleek dat Woodley niet erg happig was om het water in te gaan. De onverschrokken vechter was op pad met Ocean Outfitters Hawaii maar durfde niet het water in te gaan. ,,Ik doe het niet, ik ziel wel dertig haaien”, zegt Woodley in de video die zijn capriolen vastlegde.

Laatste wedstrijd

Woodley vocht zijn UFC-contract in maart uit tijdens een verliest partij. UFC-president Dana White heeft laten doorschemeren dat Woodley’s waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd gevechten heeft bij de organisatie. Het was zijn vierde nederlaag op rij na een TKO-nederlaag tegen Colby Covington en verliezen tegen Gilbert Burns en Kamaru Usman.

Een ding is zeker een toekomst op het water lijkt de stoere vechter niet te ambiëren….

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page