Na trainen met Rico wil engste man The Rock: 'Het gaat pijn doen' Nieuws
Nieuws

Na trainen met Rico wil engste man The Rock: 'Het gaat pijn doen'

Na trainen met Rico wil engste man The Rock: 'Het gaat pijn doen'

Martyn Ford, die recentelijk met Rico Verhoeven trainde mikt op een sensationeel boksgevecht met WWE-legende Dwayne 'The Rock' Johnson.

Nadat Ford klaar is met Sajad Gharibi, beter bekend als de 'Iranian Hulk', op 2 april in de O2 Arena in Londen heeft de Brit The Rock als zijn belangrijkste doelwit. Ford, ook wel bekend als 'de engste man ter wereld', is ervan overtuigd dat hij deze eerste uitdaging met gemak zal doorstaan. ​​Daarom staat The Rock al op zijn verlanglijstje.

Ford was eerder deze maand in Nederland om te trainen met Glory Kampioen Verhoeven, beiden zijn goede vrienden. De tips van Verhoeven moeten Ford een extra boost aan vertrouwen hebben gegeven. Ford zei tegen Muscle and Health: ,,Ik zou The Rock graag uitdagen voor een gevecht. We zouden een fortuin verdienen", zegt Ford.

Het gaat pijn doen

Nu is geld willen verdienen geen verkeerde instelling, maar gaat het niet om de sport vragen velen zich af. ,,Het zou een fenomenaal gevecht zijn, want hij is een geweldige atleet. Hij is erg mobiel, sterk en komt uit een worstelachtergrond." Ford is er van overtuigd niet veel werk te hebben aan de Hulk en energie over te hebben voor een gevecht met The Rock (gaat verder onder video).

Gharibi dankt zijn naam de 'Iraanse Hulk' vanwege zijn enorme spiermassa, met een gewicht van 195 kilo. Dat is ruim 50 kilo meer dan Ford. Maar Ford maakt zich geen zorgen en gelooft dat het gevecht slecht kan aflopen. ,,Echt, hand op het hart. Ik denk niet dat hij begrijpt wat er gaat gebeuren als hij die kamer binnenstapt, ik ga hem pijn doen", aldus een zelfverzekerde Ford.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws