Na trainen met Rico wil engste man The Rock: 'Het gaat pijn doen'
Home / Nieuws / Na trainen met Rico wil engste man The Rock: ‘Het gaat pijn doen’

Na trainen met Rico wil engste man The Rock: ‘Het gaat pijn doen’

Na trainen met Rico wil engste man The Rock: 'Het gaat pijn doen'
Martyn Ford (L) met The Rock (R) Inzet Rico Verhoeven

Martyn Ford, die recentelijk met Rico Verhoeven trainde mikt op een sensationeel boksgevecht met WWE-legende Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Nadat Ford klaar is met Sajad Gharibi, beter bekend als de ‘Iranian Hulk’, op 2 april in de O2 Arena in Londen heeft de Brit The Rock als zijn belangrijkste doelwit. Ford, ook wel bekend als ‘de engste man ter wereld’, is ervan overtuigd dat hij deze eerste uitdaging met gemak zal doorstaan. ​​Daarom staat The Rock al op zijn verlanglijstje.

Ford was eerder deze maand in Nederland om te trainen met Glory Kampioen Verhoeven, beiden zijn goede vrienden. De tips van Verhoeven moeten Ford een extra boost aan vertrouwen hebben gegeven. Ford zei tegen Muscle and Health: ,,Ik zou The Rock graag uitdagen voor een gevecht. We zouden een fortuin verdienen”, zegt Ford.

Het gaat pijn doen

Nu is geld willen verdienen geen verkeerde instelling, maar gaat het niet om de sport vragen velen zich af. ,,Het zou een fenomenaal gevecht zijn, want hij is een geweldige atleet. Hij is erg mobiel, sterk en komt uit een worstelachtergrond.” Ford is er van overtuigd niet veel werk te hebben aan de Hulk en energie over te hebben voor een gevecht met The Rock (gaat verder onder video).

Gharibi dankt zijn naam de ‘Iraanse Hulk’ vanwege zijn enorme spiermassa, met een gewicht van 195 kilo. Dat is ruim 50 kilo meer dan Ford. Maar Ford maakt zich geen zorgen en gelooft dat het gevecht slecht kan aflopen. ,,Echt, hand op het hart. Ik denk niet dat hij begrijpt wat er gaat gebeuren als hij die kamer binnenstapt, ik ga hem pijn doen”, aldus een zelfverzekerde Ford.

Bekijk ook

'Goed bij Glory weg te zijn, nieuwe kansen!' Arek Wrzosek beter af bij KSW

‘Blij bij Glory weg te zijn, nieuwe kansen!’ Arek Wrzosek beter af bij KSW

Daar wacht hem een goede toekomst

Knuppel! UFC-vechter jared gordon pakt kerel die familie aanviel

Knuppel! UFC-vechter straft kerel die familie aanvalt (video)

Dat had hij beter niet kunnen doen

Rijexamen eindigt in klappen festijn! 'Jij bent gezakt

Rijexamen eindigt in klappen festijn! ‘Je bent gezakt’ (video)

Afrijden na een lange tijd motorrijlessen te hebben gevolgd is retespannend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page