Na schieten op kinderverkrachter! Uit cel vrijgelaten MMA-vechter spreekt Nieuws
Nieuws

Na schieten op kinderverkrachter! Uit cel vrijgelaten MMA-vechter spreekt

Na schieten op kinderverkrachter! Uit cel vrijgelaten MMA-vechter spreekt

Cain Velasquez legt een eerste verklaring af nadat hij op borgtocht van $ 1 miljoen uit de gevangenis is vrijgelaten. De voormalige UFC kampioen zat ruim 8 maanden in de cel nadat hij op de verkrachter van zijn minderjarig zoontje had geschoten.

Cain Velasquez was vandaag een en al glimlach toen hij een detentiecentrum in Santa Clara County, Californië verliet. Dit nadat hij de afgelopen acht maanden in de gevangenis had doorgebracht in afwachting van zijn proces op beschuldiging van poging tot moord.

Velasquez werd eind februari gearresteerd nadat hij naar verluidt een achtervolging inzette in een auto om Harry Goularte ter orde te roepen, de man die ervan werd beschuldigd zijn 4-jarige zoon seksueel te hebben misbruikt in een kinderdagverblijf dat eigendom is van en wordt beheerd door zijn moeder. Velasquez reed de auto van Goularte van de weg en schoot zijn pistool leeg.

Dank jullie

Woensdagochtend vroeg werd de voormalige UFC-kampioen zwaargewicht officieel vrijgelaten nadat hij $ 1 miljoen aan borgtocht had betaald. "Voel je gewoon gezegend", zei Velasquez in zijn eerste verklaring aan KRON-4. “Klaar om naar huis te gaan, bij de dierbaren, familie, vrienden te zijn en iets positiefs te maken van deze hele situatie."

“Bedankt aan iedereen die mijn steun had. Ik hou van jullie allemaal. Gewoon altijd beter blijven als persoon, altijd goede dingen doen en gewoon iets positiefs maken van deze vreselijke situatie. Mijn familie en ik, we gaan dat doen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws