Na 'KO' slaan man in bar: Topvechter Schilling geeft verklaring Nieuws
Nieuws

Na 'KO' slaan man in bar: Topvechter Schilling geeft verklaring

Na 'KO' slaan man in bar: Topvechter Schilling geeft verklaring

Joe Schilling sloeg een willekeurige man knock-out in een bar. Hij beweert dat het zelfverdediging was en dat de man racistisch was. De voormalige Glory Kickbokser en Bellator vechter zegt tevens dat foutje gemaakt worden.

MMA-vechter en kickbokser Joe Schilling, die voor zowel Bellator als Glory is vocht, werd gisteren wereldnieuws nadat op internet beelden verschenen, waarop te zien is dat hij een man in een bar knock-out sloeg.

Vuile racist

Schilling heeft nu zijn kant van het verhaal gedeeld. In een Instagram-bericht beweerde hij dat dit incident een voorgeschiedenis heeft. ,,Een zwarte ober liep langs en deze idioot botst tegen hem op en schreeuwt allerlei racistische shit", zegt Schilling. ,,De ober was boos maar bang om zijn baan te verliezen als hij iets zou zeggen."

,,Naarmate de nacht vorderde, begint deze clown naar me te kijken en te rappen terwijl hij oogcontact met me maakt. Ik heb zoiets van wat er mis is met deze idioot.” Schilling beweerde vervolgens dat toen hij de man in kwestie passeerde, de man agressief handelde en dat dit ertoe leidde dat hij hem KO sloeg.

,,Zoals je in deze video kunt zien, toen hij me aanspande, was ik bang voor mijn leven en verdedigde ik mezelf gewoon tegen het kwaad in deze wereld"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws