Na 'KO' slaan man in bar: Topvechter Schilling geeft verklaring
Home / Nieuws / Na ‘KO’ slaan man in bar: Topvechter Schilling geeft verklaring

Na ‘KO’ slaan man in bar: Topvechter Schilling geeft verklaring

Joe Schilling (links)

Joe Schilling sloeg een willekeurige man knock-out in een bar. Hij beweert dat het zelfverdediging was en dat de man racistisch was. De voormalige Glory Kickbokser en Bellator vechter zegt tevens dat foutje gemaakt worden.

MMA-vechter en kickbokser Joe Schilling, die voor zowel Bellator als Glory is vocht, werd gisteren wereldnieuws nadat op internet beelden verschenen, waarop te zien is dat hij een man in een bar knock-out sloeg.

Vuile racist

Schilling heeft nu zijn kant van het verhaal gedeeld. In een Instagram-bericht beweerde hij dat dit incident een voorgeschiedenis heeft. ,,Een zwarte ober liep langs en deze idioot botst tegen hem op en schreeuwt allerlei racistische shit”, zegt Schilling. ,,De ober was boos maar bang om zijn baan te verliezen als hij iets zou zeggen.”

,,Naarmate de nacht vorderde, begint deze clown naar me te kijken en te rappen terwijl hij oogcontact met me maakt. Ik heb zoiets van wat er mis is met deze idioot.” Schilling beweerde vervolgens dat toen hij de man in kwestie passeerde, de man agressief handelde en dat dit ertoe leidde dat hij hem KO sloeg.

,,Zoals je in deze video kunt zien, toen hij me aanspande, was ik bang voor mijn leven en verdedigde ik mezelf gewoon tegen het kwaad in deze wereld”

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page