Mysterie rond coma bokser Denis Boytsov nog steeds niet opgelost Nieuws
Nieuws

Mysterie rond coma bokser Denis Boytsov nog steeds niet opgelost

Mysterie rond coma bokser Denis Boytsov nog steeds niet opgelost

Denis Boytsov ligt sinds mei 2015 in een coma maar de oorzaak is verdacht!

In de nacht van 2 op 3 mei 2015 nam het lot van de bokser Boytsov een bizarre wending. Hij werd gevonden door een metro bestuurder liggend op het spoor tussen de Berlijnse stations Bismarckstraße en Wilmersdorferstraße. Daar werd hij gevonden met een ingeslagen schedel en het was niet duidelijk of hij het zou overleven. Na 7weken coma, toonde hij nog steeds geen reactie en hij was in een halfbewuste staat van een coma, en werd slapende gehouden.

Mysterie rond coma bokser Denis Boytsov nog steeds niet opgelost

Hij zweefde tussen hemel en aarde, tussen leven en dood, terwijl de vooruitgang naar zijn herstel langzaam voort sleept

De exacte omstandigheden die Boytsov in deze situatie leidde is niet precies bekend. Dat Boytsov nooit meer zal vechten, speelt een ondergeschikte rol. Zijn familie en vrienden geven de hoop op herstel niet op. Hij herkent inmiddels zijn vrouw en weet ook wie zijn dochter is die destijds nog niet geboren was. Zijn gezondheid doet denken aan Eduard Gutknecht. Beiden hebben hun hele leven zien veranderen als gevolg van ernstige letsels aan het hoofd. Volgens de artsen, is er hoop dat zijn toestand blijft stabiliseren en geleidelijk verbeteren kan.

Denis Boytsov werd lange tijd beschouwd als een van de beste jonge zwaargewichten.

Hij had zich opgewerkt met behulp van de Sauerland Boxstalls en gekwalificeerd voor een titel strijd tegen Wladimir Klitschko. Om hem bezig te houden, ging hij op 23 november 2013 tegen de Australische Alex Lepai de ring in. Boytsov was ongeslagen in 33 gevechten tot dan toe, en het was onwaarschijnlijk dat iemand dat zou veranderen. Maar wie en waarom veranderde zijn leven, met wie had hij een afspraak en hoe kwam hij op het spoor terecht. Allemaal onbeantwoorde vragen waar tot op heden geen antwoord is gekomen. Men kan alleen maar wensen Denis Boysov en zijn gezin, goede vooruitzichten zullen hebben op een goed herstel. Hoewel niets zal zijn als het ooit was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws