Myke Tyson koopt landbouwgrond en start wietboerderij! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Myke Tyson koopt landbouwgrond en start wietboerderij!

Myke Tyson koopt landbouwgrond en start wietboerderij!

Met de legalisatie van marijuana in Californië, is Mike Tyson klaar om een heel ​​ander soort boksen te doen

De boks legende en de occasionele acteur besloot vorige week om een ​​40-hectare grote marijuana boerderij te bouwen. De faciliteit, genaamd Tyson Ranch, zal worden gevestigd in de woestijn in California City, 60 mijl ten zuidwesten van Death Valley. Volgens bronnent wordt 20 hectare van het land gebruikt voor het verbouwen van cannabis en “zullen masterkwekers maximale controle over hun omgeving hebben.”

Geneeskrachtige en helende eigenschappen van marihuana

Als fervent voorstander van de geneeskrachtige en helende eigenschappen van marihuana, zal de boerderij van Tyson ook een Tyson-kweekschool hebben die telers de nieuwste methoden bij de cannabisproductie zal leren. Tyson Holistic zal de ranch runnen en zich richten op de behandeling van mannen en vrouwen die tijdens de militaire dienst last hebben gehad van psychische aandoeningen.

Naast de school en de faciliteiten om de wiet te laten groeien, zal de boerderij in wezen een resort zijn en een eetbare fabriek, campings en cabines omvatten, evenals een amfitheater. De boerderij heeft alle benodigdheden voor deelnemers om een ​​vakantie van hoge kwaliteit te hebben.

Het lijkt erop dat Tyson op weg is om veel gedl te verdienen … op meer dan één manier.

De passage van Propositie 64 in november 2016 legaliseerde de verkoop en teelt van recreatieve marihuana voor volwassenen. Californië wordt de grootste staat om te legaliseren. Ondanks de propositie die met 57 procent is gepasseerd, blijft het in sommige kringen nog steeds controversieel en lokale overheden staan ​​niet volledig achter de beweging.

Recreatief gebruik van de wiet kan legaal zijn, maar er zijn nog steeds veel beperkingen. Je kunt het niet roken in het openbaar of op minder dan 500 meter van een school of kinderdagverblijf als er kinderen aanwezig zijn. En net als alcohol kun je niet roken en autorijden. Lokale overheden hebben de autoriteit om hun eigen regels voor gebruik te maken.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page