Murthel Groenhart verklaart de oorlog, wil je de titel kom hem maar halen! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Murthel Groenhart verklaart de oorlog, wil je de titel kom hem maar halen!

Murthel Groenhart verklaart de oorlog, wil je de titel kom hem maar halen!

Murthel Groenhart de kampioen die voorlopig niet weggaat! Wil je de titel kom hem maar halen!

Murthel Groenhart verklaart de 'oorlog' aan de weltergewicht divisie!

Na zijn overwinning op Cedric Doumbe tijdens GLORY 44 Chicago, was de nieuwgekroonde GLORY kampioen, Murthel Groenhart, in uitdagende stemming over zijn toekomst als de nieuwe weltergewichtkampioen.

‘Ik vertel je, ik zal lang kampioen blijven, voorlopig zal ieder tegenstander het zwaar krijgen. Dus het maakt niet uit wie er komt, ik zal zeker mijn titel voor vele jaren verdedigen. Dus iedereen die komt, kom en pak het” maar ik zal hem houden.

De voormalige 2012 K-1 Max kampioen won eindelijk het GLORY weltergewicht kampioenschap ten nadele van Doumbe in zijn derde poging op GLORY 44, nadat hij eerder twee beslissingen in spannende, gevechten met de voormalige GLORY kampioen Nieky Holzken verloor had.

Historisch om Holzken’s ongeslagen reputatie tot een einde te brengen

Holzken zou de GLORY weltergewicht titel verliezen naar Doumbe bij GLORY Collision; En dan de rematch bij GLORY 42 Paris (beide vechten door beslissing) in was Doumbe’s tweede titel verdediging was destijds. Hoewel de titel slechts vier maanden in handen van Doumbe was, was het zeker historisch om Holzken’s ongeslagen reputatie tot een einde te brengen.

Toch is Murthel’s reis sinds het winnen van de prestigieuze K-1 Max een onstuimige een geweest. En het eerbetoon aan zijn hoofdcoach, Mike Passenier en de rest van zijn team, voor hun sterke steun door de jaren heen.

Ik heb een geweldig team

Als ik luister, zal alles goed komen. Als ik bij Mike ben, ziet hij dingen. Hij is een paar stappen vooruit, hij heeft het overzicht en geeft tips, die je wel moet volgen”.

 

De zege van Groenhart op Doumbe was een verdiende, hij liet zich niet mee slepen in het spel da Doumbe normaliter tracht te spelen. Echter was deze vanaf het begin van de partij als onzeker hoe Murthel hem zou aanpakken. Groenhart is een keiharde en onvoorspelbare vechter, dat heeft Doumbe ervaren.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page