Murthel Groenhart titel gevecht tegen Cedric Doumbe Glory 44 Nieuws
Nieuws

Murthel Groenhart titel gevecht tegen Cedric Doumbe Glory 44

Murthel Groenhart titel gevecht tegen Cedric Doumbe Glory 44

Murthel Groenhart vecht 25 Augustus om de wereld titel tegen Cedric Doumbe op Glory 44 in Chicago

25 Augustus is het eindelijk zover, Murthel Groenhart krijgt zijn kans op de Glory wereld titel in een gevecht tegen Cedric Doumbe. Deze versloeg enkel weken geleden Niekky Holzken in hun rematch in Parijs. Het gevecht wat Groenhart tegen Doumbe zal houden zal ongetwijfeld een knal partij worden, naar verwachting zal Groenhart zich niet laten verleiden tot de clownachtige vechtstijl van Doumbe.

Wederom Twitter als boodschapper

Via het Twitter account van John Do werd het nieuws naar buiten gebracht, die op zijn Instagram een foto plaatste van de poster van Glory 44 Chicago met Groenhart en Doumbe er op. Zijn tweet luidde:

Murthel Groenhart heeft er lang op moeten wachten maar op 25 Augustus gaat het dan echt gebeuren en vecht hij om de titel tegen Cedric Doumbe op het Glory 44 event in Chicago. Ook Tiffany van Soest zal haar titel gaan verdedigen voor de eerste keer since Glory 36 Oberhausen.

Volg John Do op twitter om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en feiten omtrent Glory maar ook al het andere vechtsport nieuws.

Meer informatie over Glory 44

Voor de tweede keer van dit jaar komt de wereld van de voornaamste kickboxing competitie opnieuw naar Sears Center Arena in Hoffman Estates, Illinois voor GLORY 44 Chicago en GLORY 44 Superfight Series op vrijdag 25 augustus. Wees getuige van 's werelds meest elite kickboxers verzameld voor een onvergetelijke nacht van top gevechten. Sears Center Arena heeft al drie historische opvallende gebeurtenissen Glory event gehost, met de grootste sterren van de organisatie op GLORY 11, GLORY 27 en GLORY 38. Nu zullen ook weer topvechters aantreden waaronder onze eigen Murthel Groenhart. Het zal zeker de moeite waard zijn dit mee te beleven.

Het schema van de nacht is als volgt:

17:00 uur - Deuren open
17:30 - Undercard Fights
19:00 - GLORY Superfight Series
21:30 - GLORY 44

Murthel Groenhart titel gevecht tegen Cedric Doumbe Glory 44

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws