Murthel Groenhart op weg naar zege tegen Grigorian in Chicago? Nieuws
Nieuws

Murthel Groenhart op weg naar zege tegen Grigorian in Chicago?

Murthel Groenhart op weg naar zege tegen Grigorian in Chicago?

Vrijdag aanstaande verdedigt Murthel Groenhart zijn weltergewicht titel tegen Harut Grigorian

Weltergewicht kampioen Murthel 'De Predator' Groenhart komt uit Amsterdam, Nederland maar heeft van Chicago iets van een tweede thuis gemaakt. Het is al twee keer eerder een scène van succes geweest voor hem: hij stopte 'Thai Terminator' Thongchai op GLORY 38 en hij won de titel van Cedric Doumbe in Chicago op GLORY 44.

Foto: GLORY Sports International/James Law
Foto: GLORY Sports International/James Law

Grigorian is ook geen onbekende in The Windy City

Hij won het weltergewicht Contender-toernooi op GLORY 44 om deze kans op de titel te verdienen en in te gaan op wat zijn derde carrièrestrijd met Groenhart wordt. Hun laatste ontmoeting, op GLORY 42, eindigde in het meest controversiële moment in GLORY-geschiedenis en dat betekent dat deze ontmoeting wat hitte bevat.

Als het wraakelement niet genoeg is voor Grigorian, is het ook zijn eerste kans op de GLORY titel

Voor Groenhart is het zijn eerste titelverdediging, in een cruciale en zeer onder druk staande wedstrijd voor elke nieuwe kampioen. Groenhart is tot nu toe 2-0 tegenover Grigorian, met zijn kenmerkende knie technieken die een belangrijke rol speelden bij beide gelegenheden, maar Grigorian's stormram stijl leverde hem bijna hun eerste gevecht de winst op, en zal ook hier volledig effect hebben.

Omdat het een titelgevecht is, is het ingesteld op vijf ronden

Maar gezien de stijlen van de twee vechters plus het feit dat beide eerdere ontmoetingen in de laatste rondes eindigden, is de kans heel groot dat de juryleden ook in deze partij niet nodig zullen zijn. Zal Groenhart er vrijdag in slagen zijn titel met succes te verdedigen op Glory 50 in Chicago? Of neemt Grigorian wraak, het beloofd in ieder geval een knaller van een partij te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws