Murat Aygün tegen Glory veteraan Danyo Ilunga de ring in! Nieuws
Nieuws

Murat Aygün tegen Glory veteraan Danyo Ilunga de ring in!

Murat Aygün tegen Glory veteraan Danyo Ilunga de ring in!

Murat Aygün vecht tegen Glory veteraan Danyo Ilunga op het Mixed Martial Arts & K1 Kickboxing Gala BIG GAME II

Game 2017 vierde zijn debuut in Bochum. Tegelijkertijd kon organisator WiTo Sport-Events een begin maken met meten, doel was een voortzetting van de reeks met het WiTo-sportevenement "Big Game 2 - Finest Mixed Martial Arts & K1 Kickboxing Gala", dat dit moest volgen was meer dan duidelijk. Het evenement van 2017 zal naar verwachting overtroffen worden door het evenement van 2018, met 18 zware gevechten.

Een knock-out hangt bijna in de lucht

Gastheer is het Ruhr Congress Bochum op 10 maart aanstaande, en zal opnieuw Wito sportevenementen met de koppeling tussen Glory veteraan Danyo Ilunga en de Nederlander Murat Aygün een echte headliner brengen. Dit omdat beide zwaargewichten staan ​​voor een open en spectaculaire vechtstijl, bovendien zal deze match-up zeker in de smaak van het publiek vallen. Een knock-out hangt bijna in de lucht.

Murat Aygün tegen Glory veteraan Danyo Ilunga de ring in!

Full Muay Thai partij

WiTo Sport-Events kon de Hannover succes coach Lars Brockmann tekenen voor "Big Game 2". Niemand anders dan MMA-cultus Niko "Karl Stahl" Lohmann zal de tegenstander zijn van Brockmann. Maar wie denkt nu dat dit een MMA of zelfs worstel partij is, het is verre van dat. Omdat beide vechters tegenover elkaar staan ​​volgens de regels van Full Muay Thai in de ring. Volgens de smaak van het publiek is de gehechtheid van het Recklinghaus Oliver Althof en zijn tegenstander van Oberhausen Matthias Jaskola. Beiden staan ​​bekend om hun vuurwerk van technieken.

K1 Fight Card

Andre Schmeling vs Jürgen Dagger
Frederik Kretschmer tegen Rochel Gumuljo
Murat Aygün tegen Danjo Ilunga
Xeyal Ehmedov tegen Rinus Douma
Anna Lena Harms tegen Jessica Rubertus
Oliver Althof tegen Matthias Jaskola
Kevin Saszik vs. TBA
Furkan Güntas vs TBA
Karim Allouss vs. TBA
Wordt aangekondigd
Wordt aangekondigd

Muay Thai Fight Card

Lars Brockmann tegen Niko Lohmann (Karl Stahl)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws