Murat Aygün daagt Michael Smolik uit! Nieuws
Nieuws

Murat Aygün daagt Michael Smolik uit!

Murat Aygün daagt Michael Smolik uit!

Aygün zou veruit de sterkste tegenstander in de carrière van Smolik zijn

In vervolg op het Mix Fight Championship 23 van afgelopen wekend, daagde de zwaargewicht kampioen Murat Aygün afgelopen zaterdag WKU wereldkampioen Michael Smolik uitvoor een titel gevecht. Promotor Sefer Göktepe is zelfs bereid om Smolik 20.000 euro te betalen. Het gevecht zou kunnen plaatsvinden tijdens een van de volgende MFC-evenementen. Bijna niemand gelooft echter dat Smolik zo'n groot risico zou nemen. Aygün zou veruit de sterkste tegenstander in de carrière van de Duitser zijn.

Murat Aygün daagt Michael Smolik uit!

Aygün wordt in Nederland getraind en gecoacht door niemand minder dan K1-legende Peter Aerts

Terwijl Michael Smolik tot nu toe in staat was tot het verslaan van mid-range kickboxers, is Aygün al geruime tijd een topper in de K1 wereldklasse. Hij versloeg reeds bekende sporters zoals Tarik Khabez en Erol Zimmermann, en zal volgend jaar Danyo Ilunga ontmoeten op de tweede editie van Big Game in Bochum. De Aygün wordt in Nederland getraind en gecoacht door niemand minder dan K1-legende Peter Aerts.

Smolik is van Pools-Russische afkomst en sinds september 2016 WKU wereldkampioen kickboksen. Zijn baan als politieagent gaf de 26-jarige op om volle aandacht te besteden aan zijn carrière als een vechter en performer in de SAT 1 avond serie "The Ruhr guard".

Aygün zou favoriet zijn

Smolik staat bekend om zijn acrobatische vechtstijl en heeft tot nu toe 22 knockouts uitgedeeld in 28 gevechten. Voor het publiek zou een dergelijk gevecht heel spannend zijn. Murat Aygün, zelf ISKA Wereldkampioen en MFC-kampioen, zou de favoriet zijn in dit duel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws