Muay Thai film A Prayer Before Dawn verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Nieuws
Nieuws

Muay Thai film A Prayer Before Dawn verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Muay Thai film A Prayer Before Dawn verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Muay Thai film A Prayer Before Dawn verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Top recensies

De film haalde bij het uitkomen veel goede recensies, de film is zeer realistisch van opzet en geeeft goed weer hoe het er in de praktijk aan toe kan gaan in een Thaise gevangenis. Zie onderstaande commentaren van de kranten.

“De film is zó fysiek dat je na afloop geneigd bent te controleren of je eigen ledematen het kijken heelhuids hebben doorstaan” – Volkskrant

“Twee uur klappen, zweet, testosteron, angst en pijn” – NRC Handelsblad

“Een pluim tot slot voor de ster van de film, Joe Cole, de Britse acteur uit de tv-serie Peaky blinders die maandenlang intensief trainde voor de rol van Moore. Zijn rauwe en toegewijde spel maakt van A prayer before dawn een uppercut die nog dagenlang nadreunt” - Telegraaf

"De film is even rauw en gewelddadig als de werkelijkheid" – Algemeen Dagblad

Bangkok Hilton

In de Klong Prem gevangenis gelden er tien regels. Breek je er één, dan is het heel waarschijnlijk dat je doodgaat. Dit is het waargebeurde verhaal van Billy Moore, een Britse gevangene in één van 's werelds gevaarlijkste gevangenissen: Klong Prem, het beruchte “Bangkok Hilton”. Vechtend voor zijn leven besluit Billy zich aan te sluiten bij een leermeester in de dodelijke gevechtskunst Muay Thai Boxing om zich zo een weg naar de verlossing te knokken.

Lengte: 116 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws