Moordende kickboks broers krijgen strafvermindering na hoger beroep Nieuws
Nieuws

Moordende kickboks broers krijgen strafvermindering na hoger beroep

Moordende kickboks broers krijgen strafvermindering na hoger beroep

Marco en Gabriele Bianchi, ook wel bekend als de kickboks en MMA broers hebben in hoger beroep strafvermindering gekregen voor de racistische moord op Willy Monteiro Duarte.

De 21-jarige immigrant Duarte werd door de Italiaanse broers op 6 september 2020 doodgeslagen en getrapt in Colleferro, Italië. Het motief voor de moord op Duarte hield verband met de huidskleur en diens Afrikaanse afkomst.

Gruwelijke moord

De broers Bianchi, al beschuldigd van de moord op Willy Monteiro, werden in hoger beroep ook veroordeeld door het Hof van Rome voor poging tot afpersing en drugshandel. Het onderzoek begon in december 2020, toen de broers Bianchi al in de gevangenis zaten voor de moord op Monteiro.

Eerder werden er straffen uitgedeeld van vijf jaar en vier maanden opgelegd, die het hof van beroep van Rome na het hoger beroep verlaagde tot vier jaar en zes maanden. Samen met broers de werden er nog een aantal personen beschuldigd van drugshandel en de moord op Duarte.

Het hoger beroep voor de moord op Duarte wordt in mei hervat, na een stop van twee maanden vanwege Covid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws