Moordenaar dochter bekende vechter ook dader in cold case – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Moordenaar dochter bekende vechter ook dader in cold case

Moordenaar dochter bekende vechter ook dader in cold case

Aniah Blanchard, dader Ibraheem Yazeed (midden)

Ibraheem Yazeed, verdachte van moord op Aniah Blanchard, dochter van UFC vechter Walt Harris, beschuldigd in moordzaak uit 2018.

De 29-jarige Ibraheem Yazeed die werd aangeklaagd voor de spraakmakende moord op Aniah Blanchard in 2019. Is nu beschuldigd van een moord in 2018, kondigden aanklagers donderdag aan. Ibraheem Yazeed wordt beschuldigd van moord op de 29-jarige Stephen Hamby, die werd doodgeschoten in een bos. Een dader werd nooit gevonden tot nu toe.

Yazeed wordt nu geconfronteerd met beschuldigingen van moord of poging tot moord in verband met drie afzonderlijke incidenten tussen december 2018 en oktober 2019, eindigend met de vermeende ontvoering en moord op de 19-jarige Aniah Blanchard. DNA onderzoek bracht Yazeed in verband met de moord op Hamby.

Meer moorden

Tien maanden na de dood van Hamby verdween de 19-jarige Aniah Blanchard na een bezoekje aan een supermarkt. Dit leidde tot een uitgebreide zoektocht. Het lichaam van Aniah Blanchard wel later in een greppel terug gevonden.

Walt Harris die bij de UFC vecht en stiefvader is van het vermoorde meisje keerde 17 mei terug na in een gevecht tegen de Nederlander Alistair Overeem. Hij verloor de wedstrijd die hij vocht uit naam van zijn dochter. Harris leidde destijds de zoektocht naar zijn vermiste dochter waarvan nu blijkt dat de dader meer op zijn geweten heeft.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page