Moord op kind en minnares: Topbokser ontkent schuldig te zijn Nieuws
Nieuws

Moord op kind en minnares: Topbokser ontkent schuldig te zijn

Moord op kind en minnares: Topbokser ontkent schuldig te zijn

Felix Verdejo pleit niet schuldig aan aanklachten in verband met moord op zijn minnares. De topbokser wordt tevens beschuldigd van ontvoering en carjacking met de dood op een ongeboren kind tot gevolg.

Op 3 mei werd Verdejo (27) beschuldigd van ontvoering met de dood tot gevolg, carjacking met de dood tot gevolg en het doden van een ongeboren kind. De getrouwde bokser en vader van een kind had een buitenechtelijke affaire met de 27-jarige Keishla Rodriguez Ortiz.

Moordenaar

De jonge vrouw verdween spoorloos maar werd later gevonden in een meer waar zij was komen bovendrijven. Verdejo had samen met een medeplichtige die optreedt als getuige, de vrouw in het meer gegooid, na het lichaam te hebben verzwaard. Volgens Boksscène heeft Verdejo niet schuldig gepleit aan alle aanklachten.

Verdejo werd prof kort nadat hij Puerto Rico vertegenwoordigde op de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Sindsdien heeft hij een record van 27-2 verzameld en de WBO Latino lichtgewicht titel gewonnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws