MOORD OP KICKBOKSTRAINER STEF MULLER: Verdachten vrijgelaten – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MOORD OP KICKBOKSTRAINER STEF MULLER: Verdachten vrijgelaten

MOORD OP KICKBOKSTRAINER STEF MULLER: Verdachten vrijgelaten

MOORD OP KICKBOKSTRAINER STEF MULLER: Verdachten vrijgelaten

Twee betrokkenen in de moordzaak op kickbokstrainer Stef Muller zijn vrijgelaten. Wel blijven zij verdachten in het lopende onderzoek.

De bekende kickbokstrainer Stef Muller die in het verleden onder andere wereldkampioen Nieky Holzken trainde. Werd ruim een week gelden doodgeschoten op straat. Er werden twee mannen opgepakt waarvan nu blijkt een van hen bijna zelf het slachtoffer werd van de schutter.

De 47-jarige man uit Nijmegen vergezelde Muller die een ruzie wilde uitpraten met een man uit Uden. Muller en zijn metgezel werden door een andere onbekende man beschoten voor het huis waar het gesprek mee was. Deze beschuldigde Muller en zijn vriend van afpersing.

Ontsnapt aan de dood

Volgens de advocaat van de man uit Nijmegen was hier geen sprake van. Wel had deze een hamer bij zich uit voorzorg mochten zaken uit de hand lopen, maar heeft deze niet gebruikt. “Die is al die tijd keurig in zijn zak blijven zitten, stelt advocaat Mark Nillesen.

Ook stelt Nillesen dat zijn client die zelf ternauwernood aan de door ontsnapte door achter een auto te duiken slachtoffer is. “Mijn cliënt is slachtoffer. Geen dader, “stelt Nillesen. Dinsdag is de uitvaart plechtigheid van Muller. De dader is nog niet gevonden.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page