Moord op bokser! Schokkende details vrijgegeven in rechtbank Nieuws
Nieuws

Moord op bokser! Schokkende details vrijgegeven in rechtbank

Moord op bokser! Schokkende details vrijgegeven in rechtbank

De zaak rondom Sheeny die een zwangere vriendin achterliet blijft de gemoederen in Ierland bezig houden. Details die vandaag naar buiten kwamen geven aan dat de dader Logan Jackson (31) de bokser letterlijk kapot reed.

Een getuigen die eerder zweeg verklaart dat hij Sheeny probeerde weg te trekken, nadat Jackson met zijn auto voor de eerste keer over het slachtoffer heen was gereden. ,,Ik probeerde Kevin weg te slepen, echter kwam Jackson terug en reed nog twee keer over hem heen. "

Nooit gestopt

Van Sheeny die letterlijk kapot gereden werd, werden een riem, mobiele telefoon en kledingstukken meter verderop gevonden. Ook werd een bebloede kentekenplaat veiliggesteld die van de auto die als moordwapen werd gebruikt was afgerukt.

Een politie expert verklaarde dat hij niet kon zeggen of Jackson geremd had; ,,Ik kan dit niet bevestigen, maar weet wel dat de verdachte niet stopte", aldus politieagent Kevin Burke. Naar verluidt hadden Sheeny en Jackson woorden gekregen op een feestje. Waar de ruzie over ging is niet bekend. De rechtszaak deze hele week verder behandeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws