Moord op bokser! Schokkende details vrijgegeven in rechtbank
Home / Nieuws / Moord op bokser! Schokkende details vrijgegeven in rechtbank

Moord op bokser! Schokkende details vrijgegeven in rechtbank

Kevin Sheehy werd in juli 2019 expres overreden door een man waar hij woorden mee had gehad. Nu jaren later komen in de rechtbank gruwelijke details naar buiten. Zo zou de verdachte de destijds 20-jarige topbokser een paar keer met zijn jeep hebben geraakt met de intentie om te doden.

De zaak rondom Sheeny die een zwangere vriendin achterliet blijft de gemoederen in Ierland bezig houden. Details die vandaag naar buiten kwamen geven aan dat de dader Logan Jackson (31) de bokser letterlijk kapot reed.

Een getuigen die eerder zweeg verklaart dat hij Sheeny probeerde weg te trekken, nadat Jackson met zijn auto voor de eerste keer over het slachtoffer heen was gereden. ,,Ik probeerde Kevin weg te slepen, echter kwam Jackson terug en reed nog twee keer over hem heen. “

Nooit gestopt

Van Sheeny die letterlijk kapot gereden werd, werden een riem, mobiele telefoon en kledingstukken meter verderop gevonden. Ook werd een bebloede kentekenplaat veiliggesteld die van de auto die als moordwapen werd gebruikt was afgerukt.

Een politie expert verklaarde dat hij niet kon zeggen of Jackson geremd had; ,,Ik kan dit niet bevestigen, maar weet wel dat de verdachte niet stopte”, aldus politieagent Kevin Burke. Naar verluidt hadden Sheeny en Jackson woorden gekregen op een feestje. Waar de ruzie over ging is niet bekend. De rechtszaak deze hele week verder behandeld.

Bekijk ook

Dombo’s! Vechtbaas ontslaat al zijn juryleden op staande voet

. Hij heeft ze allemaal op staande voet de laan uit gestuurd.

UFC’er steelt de show met ‘ludieke’ vechtaankondiging (video)

Maandag maakte Holland bekend dat hij voor het eerst in zijn UFC-carrière

Bokser daagt Jake Paul uit via Tattoo! ‘Slechte karma’

Hij daagt Jake Paul uit met een vers gezette tattoo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page