Moord op bestelling: Kickbokser schiet broer realityster dood Nieuws
Nieuws

Moord op bestelling: Kickbokser schiet broer realityster dood

Moord op bestelling: Kickbokser schiet broer realityster dood

Anis Fouad Hemissi, voormalig kickbokser reisde naar Londen voor een moord op bestelling. Flamur Beqiri was het slachtoffer die moest sterven.

Volgens Sky News maakte Hemissi, een Zweeds-Tunesische staatsburger, deel uit van een team van vier moordenaars. Deze werden vanuit Zweden naar Londen gestuurd om de moord op Beqiri uit te voeren. Beqiri is de broer van Misse Beqiri, uit de Britse realityserie Real Housewives of Cheshire.

Spanningen

Hemissi, 24, werd deze maand schuldig bevonden aan moord door Southwark Crown Court in Londen, Engeland. Hij was beschuldigd van een huurmoord die de dood van Beqiri tot gevolg had. De autoriteiten beweren dat de moord verband hield met oplopende spanningen tussen twee rivaliserende criminele netwerken uit Zweden (lees door onder video).

Er wordt beweerd dat Beqiri een leidende figuur was in een van die organisaties. Zijn vrouw ontkent die beschuldigingen. Onder het bewijs dat tijdens het proces openbaar werd gemaakt, waren CCTV-beelden. Waarop Hemissi te zien was die verkenningen uitvoerde van Beqiri's appartement van 2,5 miljoen euro in Battersea, Zuid-Londen.

Doodgeschoten in bijzijn 2-jarig kind

Hemissi schoot Beqiri acht keer neer toen hij op kerstavond 2019 naar huis terugkeerde. De moord vond plaats in het bijzijn van Beqiri's vrouw en hun tweejarige kind. Hemissi stapte de volgende dag aan boord van een vlucht naar Kopenhagen. Hij werd op 20 januari 2020 in Kopenhagen gearresteerd en vervolgens uitgeleverd aan het VK.

Tijdens het proces ontkende de voormalig kickbokser, een professionele huurmoordenaar te zijn. Hij vertelde de juryleden dat hij in het VK was om ‘naar Netflix te kijken en te chillen’ met een vrouw die hij online ontmoette. Hemissi wordt volgende maand veroordeeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws