Moord op bekende MMA-vechter: 2e verdachte opgepakt Nieuws
Nieuws

Moord op bekende MMA-vechter: 2e verdachte opgepakt

Moord op bekende MMA-vechter: 2e verdachte opgepakt

Michelle Chinol werd dood aangetroffen in de kofferbak van haar eigen voertuig op 14 februari dit jaar. De auto was achtergelaten in de wijk Ganchinho, in Curitiba (Brazilië). Een man is aangehouden als verdachte, al eerder werd een andere man opgepakt in verband met de moord.

De moord op de bekende en geliefde 39-jarige MMA-vechter Chinol schokte Brazilië eerder dit jaar. Naast een carrière in de MMA-kooi was Chinol fotomodel. De arrestatie van de verdachte vond aan het eind van de ochtend vandaag plaats in de wijk Boqueirão, eveneens in Curitiba.

Geld problemen

De aangehouden man is een vriend van een andere verdachte, die op 28 maart al was aangehouden. Volgens de politie woont de vandaag gearresteerde verdachte in de buurt van de sportschool waar Chinol trainde. Op de dag van het misdrijf was hij in de wijk Ganchinho, waar de auto van het slachtoffer was achtergelaten (gaat verder onder video).

Daarnaast werden bij de verdachte kleding gevonden die vergelijkbaar was met die welke op een beveiligingscamera in de straat van het misdrijf is vastgesteld. Geld blijkt motief voor de moord op de MMA-vechter. Zij verkeerde in financiële problemen en zou geld hebben geleend bij de verkeerde personen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws