Moord MMA-vechter! 18 jaar cel voor dader die keel doorsneed Nieuws
Nieuws

Moord MMA-vechter! 18 jaar cel voor dader die keel doorsneed

Moord MMA-vechter! 18 jaar cel voor dader die keel doorsneed

Adriano Sylberth Santana Pereira, een bekende MMA-vechter werd in 2018 op gruwelijke wijze vermoord. Gisteren is een van de daders tot 18 jaar cel veroordeeld.

De Braziliaanse rechtbank heeft José Cleiton de Souza Santos, 39, veroordeeld tot 18 jaar gevangenisstraf. De man moet de cel in wegens betrokkenheid bij de dood van MMA-vechter Adriano Sylberth Santana Pereira, beter bekend als "Mammoth", die ten tijde van de moord 29 jaar oud was.

Brute moord

Volgens justitie wordt José Cleyton ervan beschuldigd Santana Pereira's keel te hebben doorgesneden, nadat deze in het gezicht was geschoten en al op de grond lag. De misdaad vond plaats op 2 april 2018, in Jesus de Nazaré, in het Outeiro-district, waar de vechter met zijn gezin woonde.

Het motief van de moord op de vechter was beroving. Tijdens de moord op de vechter waren diens vrouw en kinderen thuis en getuigen van de brute daad.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws