MONSTERVERBOND BOKSPROMOTOR EN MMA ORGANISATIE – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MONSTERVERBOND BOKSPROMOTOR EN MMA ORGANISATIE

MONSTERVERBOND BOKSPROMOTOR EN MMA ORGANISATIE

MTK GLOBAL en KHK SPORTS bundelen hun krachten in een baanbrekend partnerschap

MTK Global, KHK Sports en BRAVE Combat Federation bundelen hun krachten. In een baanbrekende samenwerking om vechtsporten naar een hoger niveau te tillen. Het partnerschap stelt MTK Global in staat om de grootste gevechten naar het Midden-Oosten te brengen. Een van de bekende namen de onder MTK vallen is bokskampioen Tyson Fury.

Samen met internationale omroepen zoals ESPN in de VS die nog nooit eerder vanuit het Koninkrijk hebben uitgezonden. De Britse omroepen zoals BT Sports en Sky Sports zullen KHK Sports en BRAVE Combat Federation bijstaan. Dit om opkomende gebieden voor vechtsporten te verkennen.

Samen de markt op

Deze samenwerking richt zich niet alleen op grootschalige evenementen. Het zorgt ervoor dat KHK Sports basisprogramma’s verder ontwikkelt. Waaronder educatieve academies, amateurprogramma’s en carrièremogelijkheden voor aspirant-atleten.

MTK Global zal samenwerken met KHK Sports om boksen wereldwijd te ontwikkelen. MTK zal nauw samenwerken met BRAVE Combat Federation voor MMA. De MMA-tak van KHK Sports en de snelst groeiende MMA-organisatie ter wereld. Beiden willen internationale invloed in de groeiende vechtsport verder breiden. Om zo hun bestaande succesvolle internationale programma’s verder te ontwikkelen.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page