MONSTERVERBOND BOKSPROMOTOR EN MMA ORGANISATIE Nieuws
Nieuws

MONSTERVERBOND BOKSPROMOTOR EN MMA ORGANISATIE

MONSTERVERBOND BOKSPROMOTOR EN MMA ORGANISATIE
MONSTERVERBOND BOKSPROMOTOR EN MMA ORGANISATIE

MTK GLOBAL en KHK SPORTS bundelen hun krachten in een baanbrekend partnerschap

MTK Global, KHK Sports en BRAVE Combat Federation bundelen hun krachten. In een baanbrekende samenwerking om vechtsporten naar een hoger niveau te tillen. Het partnerschap stelt MTK Global in staat om de grootste gevechten naar het Midden-Oosten te brengen. Een van de bekende namen de onder MTK vallen is bokskampioen Tyson Fury.

Samen met internationale omroepen zoals ESPN in de VS die nog nooit eerder vanuit het Koninkrijk hebben uitgezonden. De Britse omroepen zoals BT Sports en Sky Sports zullen KHK Sports en BRAVE Combat Federation bijstaan. Dit om opkomende gebieden voor vechtsporten te verkennen.

Samen de markt op

Deze samenwerking richt zich niet alleen op grootschalige evenementen. Het zorgt ervoor dat KHK Sports basisprogramma's verder ontwikkelt. Waaronder educatieve academies, amateurprogramma's en carrièremogelijkheden voor aspirant-atleten.

MTK Global zal samenwerken met KHK Sports om boksen wereldwijd te ontwikkelen. MTK zal nauw samenwerken met BRAVE Combat Federation voor MMA. De MMA-tak van KHK Sports en de snelst groeiende MMA-organisatie ter wereld. Beiden willen internationale invloed in de groeiende vechtsport verder breiden. Om zo hun bestaande succesvolle internationale programma's verder te ontwikkelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws