Mongoolse MMA vechter Ariunbold Tur-Ochir tekent bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

Mongoolse MMA vechter Ariunbold Tur-Ochir tekent bij ONE Championship

Mongoolse MMA vechter Ariunbold Tur-Ochir tekent bij ONE Championship

ONE Championship heeft haar zwaargewicht gelederen versterkt met de Mongoolse vechter Ariunbold Tur-Ochir

ONE's Mongoolse broadcastpartner SPS kondigde de ondertekening aan via sociale media, maar ONE heeft het nieuws inmiddels zelf ook bevestigd. SPS liet doorschemeren dat Ariunbold tegenover Alain "The Panther" Ngalani in de kooi zal staan ​​op de 24 maart-kaart van de promotie in Bangkok, waar regerend bantamgewicht-kampioen Bibiano Fernandes in het hoofdtoernooi tegen kampioen van twee divisies Martin Nguyen zal strijden.

Mongoolse MMA vechter Ariunbold Tur-Ochir tekent bij ONE Championship

Over Ariunbold is niet veel bekend

Terwijl Ngalani vertelde dat zijn volgende gevecht gepland was voor Bangkok, was zijn tegenstander nog steeds onbekend. Over Ariunbold is niet veel bekend. Tapology heeft zijn MMA-record op 1-0, maar vechten op het regionale circuit van Mongolië is vaak moeilijk te volgen. Ariunbold's laatste opgenomen gevecht was met MGL-1, waar hij landgenoot Tumurkhuyag Ganbayar versloeg.

Alain Ngalani heeft het record voor de snelste knock-out

Aan de andere kant in de kooi staat de in Hongkong gevestigde zwaargewicht Alain Ngalani (3-4), die het record behoudt voor de snelste knock-out in ONE's zwaargewicht divisie. Ngalani werd voor het laatst in actie gezien in Yangon, waar hij Aung La N Sang tegenkwam in een opengewicht superwedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws