Mohammed Jaraya vecht niet op Kunlun Fight 67 Nieuws
Nieuws

Mohammed Jaraya vecht niet op Kunlun Fight 67

Mohammed Jaraya vecht niet op Kunlun Fight 67

Vandaag werd bekend gemaakt dat Mohammed Jaraya uitvalt voor Kunlun Fight 67!

Via het social media kanaal van John Mo, een van Nederlands meest up to date vechtsport kenners, werd het nieuws naar buiten gebracht, dat Jaraya dus uitvalt voor Kunlun Fight 67. Er is geen reden gegeven voor het uitvallen van Jaraya, maar ongetwijfeld zullen wij op korte termijn wel eens verrast kunnen worden door nieuws omtrent deze top vechter. Want een andere partij zal niet lang op zich laten wachten, overigens wordt Jaraya vervangen door door de huidige 75kg Enfusion wereld kampioen Diogo Calado!

Mohammed Jaraya vecht niet op Kunlun Fight 67

De toekomst van het Nederlandse kickboksen

Jaraya kan als een van de vechters genoemd worden die de toekomst van het Nederlandse kickboksen kunnen waarborgen, huidig uitkomend vanuit de Enfusion League, waar ook andere toppers zoals Ismael Lazaar, Luis Tavares, Tayfun Ozcan en Hamichja Mootje te zien zijn. Al deze vechters zorgen voor een waar spektakel tijdens hun partijen, en waar Ismael Lazaar en Luis Tavarrs zelfs tegenover elkaar zullen staan om de wereld titel in februari 2018.

Albert Kraus

De andere Nederlandse top vechter die vecht op Kunlun 67 is Albert Kraus, deze is een flinke opmars aan het maken en heeft in de afgelopen periode diverse grote partijen op zijn naam gezet. Zo won hij eerder dit jaar de wereld titel in Istanbul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws