Mohammed Jaraya op K1 Slam de ring in tegen Sergio Sanchez Nieuws
Nieuws

Mohammed Jaraya op K1 Slam de ring in tegen Sergio Sanchez

Mohammed Jaraya op K1 Slam de ring in tegen Sergio Sanchez

Op 3 februari staat de Colosseum Gym vechter 'The Destroyer' Mohammed Jaraya op het K1 Slam gala in Bilbao Spanje.

Tegenstander is Sergio Sanchez en de reacties over deze partij zijn dan ook geweldig. Jaraya is een van de meest getalenteerde vechters en het is goed om hem weer in de ring te zullen zien vechten. Jaraya wordt door de Spaanse kickboks fans gezien als een internationale topper en ze vinden het dan ook fantatstisch om hem daar te mogen zien vechten. Het gala vindt 3 februari plaats in Spanje. Het blijft jammer dat Jaraya voorlopig nog zijn gevechten in het buitenland moet houden, en de fans zouden hem dan ook graag terug zien op Nederlandse bodem.

Mohammed Jaraya op K1 Slam de ring in tegen Sergio Sanchez

K1 Slam gala's Spanje razend populaire events

Wat betreft de inhoud, weinig te zeggen. Degenen die genoten van de vorige edities weten al dat K1 Slam synoniem staat voor kwaliteit. In aanvulling op de gevechten in K1, die zal bestaan ​​uit drie rondes van drie minuten, het publiek de aanpak van de K1 Slam kunnen ook genieten van diverse bokswedstrijden. Fight fans zullen genieten van zeer intense gevechten in een tijd waarin, volgens de organisatoren, "de kwaliteit van gevechten met vechters die aan elkaar gewaagd zijn, en een aantal van de beste vechters op nationaal niveau en internationaal vlak biedt".

Georganiseerd door de sportscholen Elite Sport (Bolueta) en MGZ (Deusto)

Dit is het vierde evenement georganiseerd door de sportscholen Elite Sport (Bolueta) en MGZ (Deusto) onder dit merk. "Degenen die willen genieten van goede gevechten met impact van vuist, been en knie kunnen het niet missen", benadrukken de promotors.

Bron: John Mo

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws