Home / Nieuws / Mohammed Jaraya de ring in tegen Cedric Doumbe

Mohammed Jaraya de ring in tegen Cedric Doumbe

De geruchtenstroom binnen kickboksend Nederland is al weer aardig op gang gekomen. Zo kregen wij uit diverse bronnen informatie dat er een top gevecht tussen Mohammed Jaraya en Cedric Doumbe gepland zou zijn. Via zijn Instagram account liet Jaraya al weten dat er spoedig nieuws aankomt en wel over zijn volgende partij. De gedreven vechter die traint bij Colosseum Gym en uitkomt bij GLORY Kickboxing, waar hij dit jaar zijn debuut maakte zal zeker willen imponeren in een partij tegen Cedric Doumbe.

Mohammed Jaraya de ring in tegen Cedric Doumbe

AJAX Arena als locatie voor het gevecht tussen Jaraya en Doumbe?

Over een locatie wordt ook wild gespeculeerd, zo zou de AJAX Arena (Johan Cruijff Arena) de locatie zijn waar het gevecht plaats zou kunnen vinden. Op zich geen gekke gedachte aangezien er ook wordt gespeculeerd over een gevecht tussen GLORY Zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven en gedoodverfde tegenstander Badr Hari, wat ook aldaar plaats zou gaan vinden. Echter is het geen gemakkelijk klus om een locatie zoals de Arena vol te krijgen, maar met een top gevecht Verhoeven vs Hari en een clash tussen Jaraya en Doumbe zou dit de boel kunnen vergemakkelijken. Alle voornoemde vechters hebben een grote schare fans achter zich die niets willen missen.

Wanneer zal dit allemaal moeten plaatsvinden?

Natuurlijk mogen datums ook niet ontbreken en zal het meest waarschijnlijk zijn dat een dergelijk GLORY toernooi net na de zomer plaats zal vinden, met als target de maanden september dan wel vroeg in oktober. Iedereen is dan inmiddels terug van vakantie en de vechters zullen dan genoeg voorbereidingen hebben kunnen doen om te participeren. Morgen 2 juni staat Rico Verhoeven tegenover Mladen Brestovac op GLORY 54 in Birmingham, Engeland om zijn titel te verdedigen. Mocht hem dit onverhoopt niet lukken dan zal een gevecht tussen Verhoeven en Badr Hari wel eens geen werkelijkheid kunnen worden. Mocht hij winnen dan zal de geruchtenstroom wellicht in een turbo mode springen. Wij houden u natuurlijk op de hoogte.

Bekijk ook

ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

De Nederlandse top UFC-vechter Alistair Overeem ontkent een gevecht tegen Derrick Lewis te hebben afgewezen. ...

UFC Ster Conor McGregor gaat trouwen

Conor McGregor gaat trouwen zo maakte hij zaterdag bekend op Instagram. Hij heeft zijn vriendin ...

IK GA VOOR DE KILL: Bokskampioen Katie Taylor wil Cris Cyborg

Als het aan Bokskampioene Katie Taylor ligt dan voegt zij een paar legendarische vechters aan ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page