Mohammed Jaraya de ring in tegen Cedric Doumbe Nieuws
Nieuws

Mohammed Jaraya de ring in tegen Cedric Doumbe

Mohammed Jaraya de ring in tegen Cedric Doumbe

Mohammed Jaraya de ring in tegen Cedric Doumbe

AJAX Arena als locatie voor het gevecht tussen Jaraya en Doumbe?

Over een locatie wordt ook wild gespeculeerd, zo zou de AJAX Arena (Johan Cruijff Arena) de locatie zijn waar het gevecht plaats zou kunnen vinden. Op zich geen gekke gedachte aangezien er ook wordt gespeculeerd over een gevecht tussen GLORY Zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven en gedoodverfde tegenstander Badr Hari, wat ook aldaar plaats zou gaan vinden. Echter is het geen gemakkelijk klus om een locatie zoals de Arena vol te krijgen, maar met een top gevecht Verhoeven vs Hari en een clash tussen Jaraya en Doumbe zou dit de boel kunnen vergemakkelijken. Alle voornoemde vechters hebben een grote schare fans achter zich die niets willen missen.

Wanneer zal dit allemaal moeten plaatsvinden?

Natuurlijk mogen datums ook niet ontbreken en zal het meest waarschijnlijk zijn dat een dergelijk GLORY toernooi net na de zomer plaats zal vinden, met als target de maanden september dan wel vroeg in oktober. Iedereen is dan inmiddels terug van vakantie en de vechters zullen dan genoeg voorbereidingen hebben kunnen doen om te participeren. Morgen 2 juni staat Rico Verhoeven tegenover Mladen Brestovac op GLORY 54 in Birmingham, Engeland om zijn titel te verdedigen. Mocht hem dit onverhoopt niet lukken dan zal een gevecht tussen Verhoeven en Badr Hari wel eens geen werkelijkheid kunnen worden. Mocht hij winnen dan zal de geruchtenstroom wellicht in een turbo mode springen. Wij houden u natuurlijk op de hoogte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws