Mohammed Jaraya daagt Fabio Pinca uit via Snapchat – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mohammed Jaraya daagt Fabio Pinca uit via Snapchat

Mohammed Jaraya daagt Fabio Pinca uit via Snapchat

Fabio Pinca krijgt het druk het volgende jaar want Mohammed Jaraya Komt er aan!

Via het het social media kanaal van John Mo dook een interessant bericht op, Mohammed Jaraya had namelijk een boodschap voor Fabio Pinca via Snapchat. Jaraya was de partij tussen Fabio Pinca en Anvar Boynazarov aan het bekijken die tegen elkaar vochten op Glory 47 Lyon die gisteravond gehouden werd. De boodschap van Jaraya luidde “Maart Parijs Fabio Pinca I’m coming for you”. Overigens had Jaraya al eerder aan John Mo gemeld snel met nieuws te komen, en dat lijkt nu het geval te zijn of in ieder geval een eerste aanzet.

Mohammed Jaraya daagt Fabio Pinca uit via Snapchat

Geruchten over overstap van Jaraya naar Glory

Het is al langer rumoerig in geruchten land als het gaat om Mohammed Jaraya, waarvan men zegt dat een overstap naar Glory zijn volgende stap zou kunnen zijn? Jaraya vecht nu in de Enfusion League, en niet geheel onverdienstelijk. Hij staat bekend als een vechter met pit en zijn partijen zijn altijd vol vuurwerk. Veel mensen zouden Jaraya graag weer aan het werk zien in de ring binnen Nederland.

Geschorst tot Juni 2019

Of het gevecht waar op gedoeld wordt in Nederland zal plaatsvinden is niet duidelijk, het FOG heeft Jaraya een schorsing opgelegd van twee jaar wat in zou houden dat hij pas weer in Nederland zou mogen vechten ergens na juni 2019. Jaraya vecht overigens veel in het buitenland zoals in Kunlun en bij Enfusion, het blijft zonde dat wij deze top vechter voorlopig niet in de Nederlandse ring zien. Of zou daar een einde aankomen als hij tekent bij een grote organisatie zoals Glory?

Pinca onderuit tegen Boynazarov

Overigens ging Pinca hard onderuit op Glory 47 tegen Boynazarov, deze deelde een flinke linker stoot uit na een stoten regen, wat een knockout opleverde en Pinca verdoofd op het canvas achterliet. Dit houdt echter niet in dat het een wandeling door het park wordt als Jaraya en Pinca tegenover elkaar zouden staan. Echter Jaraya kennende kan Pinca beter bukken….. Want een KO ligt om de hoek. Als er meer details naar buiten komen houden wij u op de hoogte.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page