MOEDER MMA-BROERS: 'Mijn zoons hebben niemand vermoord'
Home / Nieuws / MOEDER MMA-BROERS: ‘Mijn zoons hebben niemand vermoord’

MOEDER MMA-BROERS: ‘Mijn zoons hebben niemand vermoord’

De MMA broers Bianchi

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat een 21-jarige jongen doodgeschopt was tijdens een ruzie. Nu zeggen de vermoedelijke daders dat zij hem juist wilde helpen.

Willy Duarte werd door vier mannen in Rome aangevallen, waaronder de twee MMA-vechters en broers Gabriel en Marco Bianchi. De moeder van de twee zegt nu dat haar zoons onmogelijk de jongeman hebben kunnen doden.

“Ik weet zeker dat zij hem niet hebben vermoord,”zegt de moeder. Alhoewel de twee broers een een geschiedenis hebben met gewelddadige incidenten blijft zij in hun schuld geloven. Ook de broers zeggen nu tussenbeide hebben willen komen, maar Duarte met geen vinger te hebben aangeraakt.

Fikse straf

De dood van Duarte die van Kaapverdische afkomst is wordt in verband gebracht met racisme. Ook wordt zijn dood vergelijke met de man die in Amerika door de politie werd verstikt. Hij zei dat hij niet meer kon ademen. De arme jongen. Het waren duivels, geen mensen”, verklaarde een ooggetuige.

De zaak houdt de gemoederen flink bezig in het land. En dat zal volgens de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken ook nog wel even zo zijn. Hij gekste een extra onderzoek naar de moord. “De daders moeten een gepaste straf krijgen, ” zegt deze.

Bekijk ook

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Beruchte T-34 slaat 2 dikzakken ‘KO’ in MMA-gevecht (video)

Daniyal Elbaev is gebouwd als een Russische Tank en daar heeft hij zijn bijnaam"T-34" aan te danken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page