MOEDER MMA-BROERS: 'Mijn zoons hebben niemand vermoord' Nieuws
Nieuws

MOEDER MMA-BROERS: 'Mijn zoons hebben niemand vermoord'

MOEDER MMA-BROERS: 'Mijn zoons hebben niemand vermoord'
MOEDER MMA-BROERS: 'Mijn zoons hebben niemand vermoord'

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat een 21-jarige jongen doodgeschopt was tijdens een ruzie. Nu zeggen de vermoedelijke daders dat zij hem juist wilde helpen.

Willy Duarte werd door vier mannen in Rome aangevallen, waaronder de twee MMA-vechters en broers Gabriel en Marco Bianchi. De moeder van de twee zegt nu dat haar zoons onmogelijk de jongeman hebben kunnen doden.

"Ik weet zeker dat zij hem niet hebben vermoord,”zegt de moeder. Alhoewel de twee broers een een geschiedenis hebben met gewelddadige incidenten blijft zij in hun schuld geloven. Ook de broers zeggen nu tussenbeide hebben willen komen, maar Duarte met geen vinger te hebben aangeraakt.

Fikse straf

De dood van Duarte die van Kaapverdische afkomst is wordt in verband gebracht met racisme. Ook wordt zijn dood vergelijke met de man die in Amerika door de politie werd verstikt. Hij zei dat hij niet meer kon ademen. De arme jongen. Het waren duivels, geen mensen”, verklaarde een ooggetuige.

De zaak houdt de gemoederen flink bezig in het land. En dat zal volgens de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken ook nog wel even zo zijn. Hij gekste een extra onderzoek naar de moord. "De daders moeten een gepaste straf krijgen, " zegt deze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws