Mobiele telefoon en vechtsport training? Nieuws
Nieuws

Mobiele telefoon en vechtsport training?

Mobiele telefoon en vechtsport training?

Jij en je mobiel Wat heeft dat nu met training te maken?

Voor de toekomst: alles. Ga even zitten want anders loop je weer onder een wagen. Lees dit eens rustig door. Je mobiel kan helpen je training resultaat te verhogen. Niet door weer een prestatie app te downloaden, nee dat is niet de bedoeling. Met je mobiel ga je de trainingen filmen. Vanaf nu ga je bepaalde trainingen gewoon opnemen. Maar hoe kan je dat nu doen met een beperkte batterij, klein geheugen en zonder je selfie stick?

Mobiele telefoon en vechtsport training?

Lees en “huiver”

Laat de selfie stick maar thuis. Schaf je zelf een gewone zuignap houder aan die je ook in de auto gebruikt. Sluit je telefoon op een back up batterij aan en zorg voor een goede bevestiging aan de spiegel of muur van dit geheel. Is dit gedaan ben je bijna klaar om te beginnen. Er moet wel een app worden gedownload en wel de “Time Laps”. Met de time laps app maak je elke paar seconde een foto. Deze foto’s worden achter elkaar gemonteerd tot een filmpje.

Fototechniek gebruiken als film

Je krijgt daardoor een enorme hoeveelheid foto’s achter elkaar die je weer afdraait als film. De film kan je op verschillende manieren maken en afdraaien waardoor je de training anders kan bekijken. Het voordeel van time-laps is dat een enorme hoeveelheid informatie in een klein bestand komt te staan dat gemakkelijk te bekijken en te delen is. Door het gebruik van deze methode zie je ook je technieken gedurende de training(en), de veranderingen en / of vorderingen. Probeer het eens en deel met de wereld.

Bijdrage: Arnaud van der Veere

Over Arnaud van der Veere

Arnaud van der Veere is een autoriteit op het gebied van vechtsporten, hij heeft ontzettend veel ervaring met het opnemen van trap Rings video's, enkele hiervan kun je bekijken op ons video vechtsport blog. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem er dan een kijkje of zoek eens contact met Arnaud zelf.....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws