MMA wereldkampioen Ottman Azaitar schenkt Cristiano Ronaldo zijn wereldtitel riem Nieuws
Nieuws

MMA wereldkampioen Ottman Azaitar schenkt Cristiano Ronaldo zijn wereldtitel riem

MMA wereldkampioen Ottman Azaitar schenkt Cristiano Ronaldo zijn wereldtitel riem

Voetbal en vechtsport kwamen even bij elkaar tijdens de voetbal World Club Cup in Adu Dhabi.

Dat Brave kampioen Ottman Azaitar een hoge waardering heeft voor Cristiano Ronaldo steekt hij niet onder stoelen of banken. "Bij mijn laatste gevecht droeg ik een Cristiano Ronaldo shirt op weg naar de octagon, en ik beloofde mezelf dat als ik wereldkampioen zou worden, ik deze zal wijden aan de atleet die ik het meest bewonder. "Mijn beste titel, ik weet dat je nu in de beste handen bent", aldus Ottman Azaitar via zijn Instagram account.

MMA wereldkampioen Ottman Azaitar schenkt Cristiano Ronaldo zijn wereldtitel riem

Jarenlang vrienden

Ottman Azaitar en Cristiano Ronaldo zijn al langere tijd bevriend met elkaar, Azaitar was naar Abu Dhabi gereisd om de voetbal World Club Cup bij te wonen en zijn persoonlijke vriend, superster Cristiano Ronaldo aan te moedigen. Als Brave kampioen leek het hem een goed idee zijn vriend Ronlade te verrassen met een speciaal geschenk, namelijk de kampioen riem die bij zijn wereldtitel hoort.

Azaitar droeg het gesigneerde Real Madrid-shirt van Cristiano

Bij zijn opkomst voor zijn partij op Brave 9: The Kingdom of Champions, droeg Azaitar het door Ronaldo gesigneerde shirt wat hem geluk bleek te brengen want hij sleepte de lichtgewicht kampioen titel binnen. Als dank hiervoor leek het Azaitar een leuk idee zijn titel weg te geven aan een verraste Ronaldo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws