MMA-wereld rouwt om dood Jordan Young (27) Nieuws
Nieuws

MMA-wereld rouwt om dood Jordan Young (27)

MMA-wereld rouwt om dood Jordan Young (27)

De dood van Jordan Young heeft de MMA-gemeenschap geschokt. De PFL bevestigde het tragische nieuws gisteren via sociale media, hij werd slechts 27 jaar.

De dood van Young heeft de MMA-gemeenschap geschokt in een emotioneel bericht schrijft coach Derik Santos; ,,Vanavond 20 minuten voor ons gevecht en de daaropvolgende overwinning, kreeg ik een telefoontje dat een van de vechters waarvoor ik momenteel bokscoaching deed, was overleden." (lees verder onder Instapost)

,,Ik verliet de kleedkamer rustig, vond een donkere hoekkamer en ik huilde. Ik kon het niet geloven, ik hoorde zijn stem in mijn hoofd. Ik stond vol ongeloof voordat ik mezelf bij elkaar moest rapen om de klus te klaren.”

Twee doden in een weekend

Jong was 27 jaar oud. Zijn doodsoorzaak is op dit moment niet bekend. Ook de PFL waar Young onder contract stond gaf een verklaring; ,,Met pijn in het hart hebben we kennis genomen van het overlijden van onze teamgenoot Jordan Young. "

,,Ons team is diep bedroefd door dit nieuws, aangezien Jordan bij ons team is sinds het begin van zijn carrière. Een solide teamgenoot en altijd een professional in onze sportschool. Hij zal door ons zeer gemist worden." Ook in Nederland was er triest nieuws, gisteren werd bekend dat MMA-vechter Sully Bull overleden is in zijn slaap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws