Home / Nieuws / MMA VIDEO: Ex Basketbal superster Shaquille O’Neal stapt de UFC Kooi in

MMA VIDEO: Ex Basketbal superster Shaquille O’Neal stapt de UFC Kooi in

Shaquille O’Neal is met zijn lengte van 2,16 meter en meer dan 150 kilogram een echte reus, hij gaat vechten in de achthoek van de UFC en teaser video’s’ al zijn gedeeld op sociale netwerken.

De wedstrijd werd gehouden in het UFC Performance Center in Las Vegas, Verenigde Staten, waar hij bewees dat hij vrij behendig is voor zijn leeftijd en grootte.

O’Neal is al lang fan van de UFC. Eerder had hij al een ervaring in worstelen opgedaan, als zijnde de General Manager van Monday Night Raw of World Wrestling Entertainment (WWE).

Worstelen

In 2009 had hij in een gewelddadige ontmoeting met The Big Show. Hij keerde terug naar WWE in WrestleMania als een verrassingsdeelnemer van de André The Giant Battle Royal tot verbazing van het publiek en zijn voormalige rivaal Big Show. In die wedstrijd schakelde Shaq Damien Sandow uit voordat hij samen met Big Show verloor.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT