MMA veteraan Jon Fitch tekent bij Bellator Nieuws
Nieuws

MMA veteraan Jon Fitch tekent bij Bellator

MMA veteraan Jon Fitch tekent bij Bellator

Bellator MMA heeft vandaag de ondertekening bekend gemaakt met Jon Fitch voor een exclusief multi-fight contract.

Fitch (30-7-1,1 NC) sluit zich aan Bellator bij de goed gevulde weltergewicht divisie na een 15-jarige, 39 wedstrijd professionele carrière die hem 30 overwinningen en een wereldtitel heeft opgeleverd. De American Kickboxing Academy (AKA) vechter stond in de ring bij enkele van de beste divisies, en tegen voormalige kampioenen zoals Georges St-Pierre, B.J. Penn en Johny Hendricks, evenals Thiago Alves (x2), Demian Maia en Jake Shields.

MMA veteraan Jon Fitch tekent bij Bellator

De beste weltergewicht divisie binnen de MMA

"De toevoeging van een elite vechter als Jon Fitch aan ons team helpt ons te herhalen dat we de beste weltergewicht-divisie hebben in MMA," zei Bellator-president Scott Coker. "Er zijn een aantal opvallende match-ups die we kunnen maken en ik kijk ernaar uit om te zien wat hij kan doen binnen de Bellator-kooi."

Wereldkampioenschap weltergewicht

Fitch, geboren in Fort Wayne, Ind., Worstelde aan de Purdue University voordat hij zijn weg naar MMA vond. Na een reeks vroege carrière overwinningen zou de veelzijdige vechter uiteindelijk 21 overwinningen behalen in 22 optredens tussen 2003-2010 en St-Pierre uitdagen voor de wereldtitel. Een van de pijlers van de divisie sindsdien, zijn meest recente run omvat vier opeenvolgende overwinningen en een wereldkampioenschap weltergewicht, die hij met succes verdedigde tegen Jake Shields en Brian Foster.

Een goed gevulde divisie

Het promotionele debuut van Fitch zal op een later tijdstip worden vastgesteld, maar hij zal naar verwachting dit jaar weer in actie komen. Fitch voegt zich bij een gevulde divisie die onder meer de huidige kampioen weltergewicht Rory MacDonald, Douglas Lima, Paul Daley, Michael Page, Lorenz Larkin, Neiman Gracie en Andrey Koreshkov omvat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws