MMA-ventje geeft American voetbal-ster flink pak slaag (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-ventje geeft American voetbal-ster flink pak slaag (video)

MMA-ventje geeft American voetbal-ster flink pak slaag (video)

Spencer Jones, speler voor Oklahoma Sooners een American voetbalteam dat de Universiteit van Oklahoma vertegenwoordigt. Heeft een flink pak slaag gekregen waar hij ernstige verwondingen aan heeft overgehouden.

De American footballspeler Jones liep ernstige verwondingen op tijdens een toiletgevecht met een jonge MMA-vechter. Verslagen van dit gevecht tussen de voetbalster en MMA-specialist variëren afhankelijk van de bron.

Bijna blind gelagen

Jones liep een zwaar beschadigd oog op door de knokpartij. Volgens de advocaat van Jones heeft zijn client geluk gehad dat hij niet blind geslagen is. Ook de chirurg van Jones zegt dat hij op dit punt buitengewoon veel geluk heeft gehad. En het oog niet helemaal heeft verloren.

Van Jones wordt gezegd dat hij een ruzie wilde sussen. Echter escaleerde dit in een hevige knokpartij, waar bij de voetballer en een kompaan door de lucht vlogen.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page