MMA-ventje geeft American voetbal-ster flink pak slaag (video) Nieuws
Nieuws

MMA-ventje geeft American voetbal-ster flink pak slaag (video)

MMA-ventje geeft American voetbal-ster flink pak slaag (video)

Spencer Jones, speler voor Oklahoma Sooners een American voetbalteam dat de Universiteit van Oklahoma vertegenwoordigt. Heeft een flink pak slaag gekregen waar hij ernstige verwondingen aan heeft overgehouden.

De American footballspeler Jones liep ernstige verwondingen op tijdens een toiletgevecht met een jonge MMA-vechter. Verslagen van dit gevecht tussen de voetbalster en MMA-specialist variëren afhankelijk van de bron.

Bijna blind gelagen

Jones liep een zwaar beschadigd oog op door de knokpartij. Volgens de advocaat van Jones heeft zijn client geluk gehad dat hij niet blind geslagen is. Ook de chirurg van Jones zegt dat hij op dit punt buitengewoon veel geluk heeft gehad. En het oog niet helemaal heeft verloren.

Van Jones wordt gezegd dat hij een ruzie wilde sussen. Echter escaleerde dit in een hevige knokpartij, waar bij de voetballer en een kompaan door de lucht vlogen.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/deze-ongeslagen-schoonheid-gaat-iedereen-slopen-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws