MMA-vechters dagen boksers uit tot gevecht Nieuws
Nieuws

MMA-vechters dagen boksers uit tot gevecht

MMA-vechters dagen boksers uit tot gevecht

MMA-vechters dagen massaal boksers uit tot een gevecht, het grote geld lonkt!

MMA-vechters dagen boksers uit tot gevecht

De gekte lijkt losgebroken bij diverse MMA-vechters vanuit de UFC. Het aanstaande gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor heeft heel wat los gemaakt en het grote geld lonkt. De hype en gekte rondom het Floyd Mayweather en Conor McGregor gevecht maakt hongerig, en de toch al niet slecht betaalde MMA-vechters vooral vanuit de UFC zien hun kans wat extra geld binnen te halen.

Een regen van callouts

Het regende de afgelopen dagen callouts (uitdagingen) vooral via Twitter en Instagram, kanalen die veelvuldig worden gebruikt door verschillende vechtsporters. Deze callouts waren gericht aan boksers die in dezelfde gewichtsklassen vechten als de MMA'ers. Sterker nog 26 augustus de datum voor het geplande gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor zou wel eens een hele interessante kunnen worden. Want als de boks ingaan op de uitdagingen gedaan door de MMA-vechters zal de zogenaamde "flightcard" wel eens gevuld kunnen zijn met UFC vechters tegen boksers.

Het lijkt wel een gekkenhuis

Het begon met zwaargewichtkampioen Stipe Miocic, die de kersverse zwaargewicht bokskampioen Anthony Joshua uitdaagde. Miocic had al eerder aangegeven wel tegen Joshua te willen aantreden om hem de basic van het boksen eens goed bij te brengen? Echter werd Joshua ook al uitgedaagd door Junior Dos Santos, echter gebeurde dit voordat Junior Dos Santos verloor van Miocic , die zich gelijk geroepen volde de uitdaging over te nemen. Het lijkt wel een gekkenhuis roepen bokspromotors, iedereen ruikt ineens het grote geld, of denkt dat boksers wellicht niet op kunnen tegen MMA-vechters.

Ook de dames laten van zich horen

Cris Cyborg de op het moment zeer controversiële MMA-vechtster die binnenkort strijd om de vacante titel die afgelopen week afgenomen is door de UFC van Germaine de Randamie liet van zich horen. Cyborg wil wel een robbertje vechten met The First Lady of Boxing Cecilia Braekhus. Wat opvalt is dat de uitgedaagde boksers zich hullen in stilte? Angst, of denken zij "laat maar lullen, jullie willen alleen je zakken vullen".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws