MMA Vechter Willem Struik is klaar voor HIT FC Zwitserland! Nieuws
Nieuws

MMA Vechter Willem Struik is klaar voor HIT FC Zwitserland!

MMA Vechter Willem Struik is klaar voor HIT FC Zwitserland!

Willem heeft de kooi bekeken, en hij is er 100% klaar voor!

Zo luid het bericht op Facebook van Hubert Geven, een van onze top MMA-ers, "Voor Willem is dit zijn eerste internationale gevecht en de eerste keer in de kooi"! "Voor mij is het de eerste keer dat een leerling in het buitenland vecht", zegt Geven op zijn Facebook. Geven zelf een top MMA vechter staat binnenkort zelf weer in de ring in Ierland, maar nu is hij mee voor Struik die hij traint en begeleidt.

Foto: Facebook Hubert Geven
Foto: Facebook Hubert Geven

HIT FC in Zwitserland

Naast Willem struik vecht ook Reinier de Ridder die de strijd aangaat om de middengewicht titel tegen de Georgiër Shota Gvasalia. Maar ook Donovan Panayiotis, Bart Cilissen, en Melvin van Suijdam zullen hun kunnen laten zien op HIT FC wat vandaag gehouden wordt in Zwitserland. Dit koppel vechters zal voor groot spektakel kunnen zorgen, en naast de debutanten op Bellator, Mousasi en Van Steenis eerder vandaag, staan er dus nog een aantal Nederlandse MMA toppers op een groot toernooi.

Kijk mee via internet

Wil je de partijen zelf kunnen volgen dan kan dat via livestream bij HIT FC klik hier om naar de livestream site van HIT FC te gaan!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws