MMA vechter waarschuwt tegenstander, Ik sla je kop er helemaal af! Nieuws
Nieuws

MMA vechter waarschuwt tegenstander, Ik sla je kop er helemaal af!

MMA vechter waarschuwt tegenstander, Ik sla je kop er helemaal af!

Elke tegenstander heeft sterke en zwakke punten.

"Ik voel me goed in het gevecht en ik verwacht het beste. Er is geen makkelijk gevecht, maar ik ga daar niet heen om te verliezen, ik ga door hem heen rennen. Mijn boodschap aan Amir (bijgenaamd The Butcher) is; je hebt The Predator nooit gezien. Ik ga naar binnen om te jagen en zijn kop er af te slaan. Ik haal je hoofd eraf. Je bent klaar! ", Waarschuwde Cleiton, die 12-2 is in zijn professionele MMA-carrière. The Butcher" heeft zich voorbereid op zijn gevecht tegen Cleiton in de wereldberoemde SBG Ireland gym, waar Conor McGregor en Brave Bantamweight vechter Frans Mlambo ook trainen. Silva zegt dat hij hoopt dat zijn Egyptische tegenstander ook een goed trainingskamp heeft.

Ik respecteer het feit dat hij in Ierland traint, maar ik zal niet tegen Conor McGregor in de kooi staan

"Ik vecht tegen Ahmed Amir. Ik wil dat hij erg voorbereid is, want ik heb de beste coaches ter wereld en we ontwerpen een specifiek gameplan voor hem. Hij kan met iedereen trainen, maar dat doet er niet toe ", zei" The Predator ", die er naar uitkijkt om in zijn volgende gevecht in het buitenland te vechten. Cleiton gaf ook aan dat hij niet kan wachten om te vechten in het Midden-Oosten. Brave 11 wordt georganiseerd in Belo Horizonte, hoofdstad van Minas Gerais, en zal het derde promotie-evenement in Brazilië markeren. In maart 2017 vond Brave 3: Battle in Brazil plaats in Curitiba, waar de stad ook Brave 8: The Kingdom of Champions organiseerde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws