MMA-vechter uit roemruchte maffia familie klaar voor zijn derde pro gevecht Nieuws
Nieuws

MMA-vechter uit roemruchte maffia familie klaar voor zijn derde pro gevecht

MMA-vechter uit roemruchte maffia familie klaar voor zijn derde pro gevecht
MMA-vechter uit roemruchte maffia familie klaar voor zijn derde pro gevecht

Als kleinzoon van een van Amerika’s meest berucht maffiabaas John Gotti, maakt John Gotti III een gewelddadige naam voor zichzelf op een geheel ander vlak, als MMA-vechter.

John Gotti III keert in november terug naar de MMA-kooi. De ambitieuze weltergewicht mixed martial vechter, die toevallig de kleinzoon is van de New Yorkse meest beruchte gangster John Gotti. Vecht voor de derde keer als een professional wanneer hij Josh Zuckerman (0-3) tegenover zich krijgt op CES 53, kondigden Classic Entertainment en Sports functionarissen vandaag aan.

Knock-out machine

In twee eerdere pro gevechten heeft Gotti een paar indrukwekkende knock-outs uitgedeeld, waaronder een 32 seconden durende overwinning op Eddie Haws in mei. Hij nam deel als amateur en begon in september 2014 met MMA voordat hij pro werd in oktober vorig jaar. Zijn gevecht met Zuckerman vindt plaats op de undercard van CES 53.

CES 53 vindt plaats in het Twin River Casino in Lincoln, R.I., op 2 november. In het hoofdevenement vecht Tony Gravely (15-5) tegen Dinis Paiva (11-7) voor de vacante bantamgewichttitel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws